کد خبر : 208881
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تیر 1402 - 20:57

۵ راه درمان خانگی عفونت ایمپلنت ( + جلوگیری )

۵ راه درمان خانگی عفونت ایمپلنت ( + جلوگیری )

ایمپلنت های دندانی به دلیل این که بسیار به دندان طبیعی شبیه هستند توانایی استفاده از آنها و عملکردشان مانند دندان طبیعی است به صورتی که می توانید با آن ها به راحتی می توانید غذا بخورید و صحبت کنید. همچنین ایمپلنت های دندانی مانند دندان های طبیعی ممکن است دچار عفونت بشوند که البته

ایمپلنت های دندانی به دلیل این که بسیار به دندان طبیعی شبیه هستند توانایی استفاده از آنها و عملکردشان مانند دندان طبیعی است به صورتی که می توانید با آن ها به راحتی می توانید غذا بخورید و صحبت کنید. همچنین ایمپلنت های دندانی مانند دندان های طبیعی ممکن است دچار عفونت بشوند که البته این عفونت شامل حال پایه ایمپلنت نخواهد شد اما می تواند به آسانی دندان های مجاور ایمپلنت را مورد تهدید قرار دهد.

از همین جهت بسیاری از بیماران به دنبال روش های درمانی خانگی ایمپلنت دندان هستند. اگر عفونت ایمپلنت ها توسط دندانپزشک متخصص درمان نشود ممکن است موجب بیماری های شدید لثه و یا شکست ایمپلنت ها می شوند. در واقع هدف بلند مدت این است که از پیشرفت عفونت جلوگیری شود و سلامت ایمپلنت ها حفظ شود. ممکن است که شما بسته به سطح عفونت به ترکیبی از گزینه های مختلف برای احیای ایمپلنت خود نیاز داشته باشید. در کنار درمان خانگی عفونت ایمپلنت، درمان‌های مختلفی از جمله مصرف آنتی‌بیوتیک، جراحی، لیزر درمانی، ضدعفونی سطحی و درمان‌های ضد میکروبی در دسترس هستند. از همین رو هر وقت مشکوک شدید که مبتلا به عفونت ایمپلنت شدید سریعا به پزشک خود مراجعه کنید تا به صورت کامل مورد معاینه قرار بگیرید.

اگر قصد انجام ایمپلنت دندان را دارید و می خواهید درباره جدیدترین قیمت ایمپلنت ۱۴۰۲ مطلع شوید، می توانید به وب سایت ( https://roshadent.com/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%be%d9%84%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86/ ) مراجعه فرمایید.

جلوگیری از عفونت ایمپلنت در خانه

  1. مصرف آنتی بیوتیک ( با تجویز و مشورت با متخصص ایمپلنت )
  2. رعایت بهداشت دهان و دندان به همراه دهانشویه
  3. عدم مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات
  4. مصرف مواد غذایی مقوی و تقویت کننده سیستم ایمنی
  5. رعایت تمام موارد و مراقبت های لازم بعد جراحی

علت عفونت ایمپلنت دندان چیست؟

بروز عفونت ایمپلنت دندان می تواند دلایل بسیار زیادی داشته باشد اما یکی از مهم ترین دلایل بروز عفونت ایمپلنت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است که موجب بروز پری ایمپلنت می شود. همچنین سیگار کشیدن و استعمال دخانیات نیز بر جریان خون و اکسیژن در اطراف لثه تاثیر می گذارد، سیستم ایمنی بدن را هم تحت تاثیر قرار داده و مانع از ارائه مواد مغذی ضروری به لثه و استخوان فک می شود. باکتری هایی که با استعمال دخانیات وارد دهان می شود اغلب موجب بروز عفونت در بافت لثه اطراف ایمپلنت می شوند که این موضوع می تواند موفقیت کاشت ایمپلنت را تهدید کند همچنین توانایی بدن برای التیام درد و مبارزه با عفونت ها را کاهش می دهد و موجب التهاب و بیماری در ساختارهای اطراف آن می شوند.

بهداشت نا مناسب موجب انباشته شدن پلاک ها و باکتری ها اطراف ناحیه ایمپلنت شده می شود که این موضوع در نهایت موجب تحریک بافت لثه و بروز بیماری ها و عفونت در لثه خواهد شد. همچنین سوابق پزشکی نیز مانند پوکی استخوان، بیماری لثه، سیستم ایمنی ضعیف و دیابت می تواند خطر ابتلا به پری ایمپلنتیت را افزایش دهد. به همین دلیل است که برای درمان خانگی عفونت توصیه می شود ابتدا دلیل عفونت را بیابید.

چه علائمی نشان دهنده بروز عفونت ایمپلنت هستند؟

هر بیماری که در ناحیه دهان و دندان بروز دهد دارای علائم و نشانه هایی است. عفونت در ایمپلنت نیز دارای نشانه هایی دارد که به طور کلی علائم بروز عفونت ایمپلنت عبارتند از :

ایجاد بوی بد در دهان

یکی از علائمی که میتوان با آن فهمید که دچار عفونت ایمپلنت شده اید بوی بد دهان یا طعم بد دهان است، از همین رو ‌اگر از دهانتان بوی بدی احساس کردید و با مسواک و نخ دندان بهبود نیافت این موضوع نشانگر عفونت ایمپلنت شما است و بهتر است به سرعت به پزشک متخصص ایمپلنت مراجعه نمائید.

مشاهده چرک اطراف ایمپلنت

یکی از نشانه های عفونت ایمپلنت وجود چرک یا آبسه در اطراف ایمپلنت است. در درمان خانگی عفونت ایمپلنت یکی از مهم ترین مواردی که نباید فراموش شود وجود در آن نواحی چرک‌ است.

خونریزی و التهاب اطراف ایمپلنت

در صورت مشاهده خونریزی در اطراف ایمپلنت، به خصوص هنگام مسواک زدن یا غذا خوردن، باید در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

درد های مکرر در ناحیه ایمپلنت شده

وجود درد اطراف نواحی کاشت ایمپلنت دندان نشانگر این است که کاشت ایمپلنت شما به درستی انجام نشده است و‌عموما این درد زمان گاز گرفتن یا غذا خوردن به سراغ فرد می آید.

احساس تب

عفونتی که از طریق باکتری ایجاد شده باشد معمولا با تب همراه است اگر تب و سایر علائم جدی مانند چرک اطراف ایمپلنت دارید باید فورا به فکر درمان آن باشید که ممکن است عمل کاشت ایمپلنت با مشکل ایجاد شود.

پیدایش لثه های زخم، متورم و قرمز

اگر لثه های اطراف محل کاشت ایمپلنت دچار قرمزی و تورم شده باشند این علائم را به جرات از اصلی ترین علائم عفونت ایمپلنت میتوان نام برد که باید سریعا مورد درمان قرار گیرد تا در آینده نزدیک مشکل ساز نشود.

شل شدن ایمپلنت دندان

ایمپلنت باید مانند دندان طبیعی پایدار و مستحکم در مکان خود قرار گرفته باشد. اگر ایمپلنت شما شل است، به احتمال زیاد نواحی اطراف آن عفونی شده است.

به دلیل این که عفونت ایمپلنت ممکن است شما را دچار عوارض زیادی کند بهتر است به جز استفاده از روش درمان خانگی به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا سلامت و طول عمر ایمپلنت های خود را حفظ کنید. پزشک متخصص ایمپلنت با معاینه دقیق شما یک طرح درمانی مناسب برای شما آماده می کند تا زود تر عفونت را از بین ببرید، هرچه زود تر عفونت را از بین ببرید شانس موفقیت کاشت ایمپلنت بیشتر خواهد بود.

درمان عفونت های ایمپلنت دندانی

در کنار روش های درمان خانگی عفونت ایمپلنت دندان، متخصص می تواند گزینه های درمانی مختلفی را برای درمان عفونت بر اساس شرایط شما توصیه کند. راه حل های رایج برای رفع این مشکل عبارتند از:

مصرف آنتی بیوتیک ها

آنتی بیوتیک ها همانطور که از بروز دیگر عفونت ها جلوگیری می کنند از افزایش باکتری ها و تغذیه آنها اطراف محل کاشت ایمپلنت نیز می توانند جلو گیری کنند و مانع از گسترش عفونت شوند. از همین رو استفاده از آنتی بیوتیک ها تحت نظر پزشک بسیار موثر و واجب است.

تمیز کردن مکانیکی

جراح می تواند از دستگاه اولتراسونیک برای تمیز کردن پاکت های مخاطی کم عمق استفاده کند. در این روش از ابزار مخصوص با فرکانس بالا استفاده می کنند تا محل اطراف ایمپلنت های دندانی را تمیز و ضدعفونی کنند.

عمل جراحی

اگر ایمپلنت کاشته شده در محل مناسبی قرار نگرفته باشد روش های درمانی خانگی کار ساز نیست و باید حتما به دندانپزشک متخصص ایمپلنت مراجعه کنید تا پس از معاینه مورد جراحی قرار گیرید. به همین دلیل دندانپزشک برش هایی فلپ مانند برای باز کردن و دسترسی به نواحی آلوده ایجاد می کند. این روش درمان همرا با تمیز کردن و ضد عفونی کردن با دستگاه همراه است.

برداشتن ایمپلنت دندان

در برخی موار برداشتن ایمپلنت ضروری است و آن هم در مواقعی است که عفونت موجب ضعیف شدن و تحلیل رفتن استخوان فک و محل اطراف ایمپلنت شود.

در نهایت باید یک نکته را در نظر داشته باشید که عفونت حاصل از کاشت ایمپلنت های دندانی مشکلی است که میتوان با روش های درمانی خانگی در مراحل اولیه آن را برطرف کرد و از همین رو در خصوص برخورد با هرکدام از موارد مذکور در اسرع با یک پزشک‌ متخصص و قابل اعتماد مشورت کنید و سریعا درمان را شروع کنید.

مراقبت از ایمپلنت در اسرع وقت بهترین راه برای جلوگیری از عفونت و نجات آن می باشد و در نهایت باید بدانید که در خصوص بروز هر گونه مشکل باید با پزشک مشورت کنید و به صورت خود مختار دست به انجام هیچ گونه عملی نزنید. همچنین مراجعه به موقع و دوره ای بعد از کاشت ایمپلنت دندان به دکتر متخصص جهت معاینه های چکآپی فراموش نشود.

منابع : dental implant infection ، ایمپلنت دندان چیست ؟

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

تدریس خصوصی زبان آلمانی در منزل

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح