کد خبر : 128219
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 آذر 1400 - 20:00

وضعیت زباله و پسماند تولید شده در مازندران به معضل تبدیل شده است

وضعیت زباله و پسماند تولید شده در مازندران به معضل تبدیل شده است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جریان بازدید از نیروگاه زباله‌سوز ساری گفت: متأسفانه وضعیت زباله و پسماندی که در استان تولید می‌شود به معضل تبدیل شده و باید سال‌ها قبل مشکلات آن حل می‌شد. نیروگاه زباله‌سوز ساری طبق گفته مسئولان می‌تواند ۴۵۰ تن زباله را به برق تبدیل کند و اگر پیش‌تر راه‌اندازی می‌شد،

وضعیت زباله و پسماند تولید شده در مازندران به معضل تبدیل شده است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جریان بازدید از نیروگاه زباله‌سوز ساری گفت: متأسفانه وضعیت زباله و پسماندی که در استان تولید می‌شود به معضل تبدیل شده و باید سال‌ها قبل مشکلات آن حل می‌شد. نیروگاه زباله‌سوز ساری طبق گفته مسئولان می‌تواند ۴۵۰ تن زباله را به برق تبدیل کند و اگر پیش‌تر راه‌اندازی می‌شد، با بسیاری از مشکلات زیست‌محیطی که شاهد هستیم، روبرو نبودیم.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن درویشیان صبح امروز در جریان بیست وچهارمین سفر استانی رییس قوه‌قضاییه به استان مازندران و در حاشیه بازدید از «شرکت کشاورزی روماک گستر» در خصوص این مرکز گفت: یکی از نیازهای امروز کشور بحث تنظیم بازار، ذخیره‌سازی و صادرات محصولات کشاورزی است که این واحد تولیدی تأثیر بسیار زیادی در این راستا دارد و باید حمایت شود.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در رابطه با توسعه اقتصادی، در کنار تأمین نیازهای داخلی کشور، نیازمند صادرات هستیم. در بحث پروتئین و همچنین میوه حتماً باید ظرفیت‌های لازم برای صادرات در مقیاس بالا را فراهم کنیم.

درویشیان با اشاره به مشکلات این واحد تولیدی گفت: یکی از نیازهای امثال این واحد، سرمایه در گردش است که باید بانک‌های کشور کمک کنند و سرمایه در گردشی که موردنیاز این واحدها است را تأمین کنند.

عضو شورای‌عالی قوه‌قضائیه یادآور شد: بخش‌های زیادی که در این واحد و امثال آن پیش‌بینی‌شده علیرغم فراهم آمدن زیرساخت ها احداث نشده است و نیاز به سرمایه در گردش دارد تا بتوان از همه ظرفیتی که ایجادشده بهره‌برداری کرد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور همچنین درباره «نیروگاه زباله‌سوز ساری» هم گفت: متأسفانه وضعیت زباله و پسماندی که در استان تولید می‌شود به معضل تبدیل شده و باید سال‌ها قبل مشکلات آن حل می‌شد.

وی ادامه داد: نیروگاه زباله‌سوز ساری طبق گفته مسئولان می‌تواند ۴۵۰ تن زباله را به برق تبدیل کند و اگر پیش‌تر راه‌اندازی می‌شد، با بسیاری از مشکلات زیست‌محیطی که شاهد هستیم، روبرو نبودیم.

عضو شورای‌عالی قوه‌قضاییه تصریح کرد: استانداری مازندران و بازرسی‌کل استان پیگیری راه‌اندازی این نیروگاه را در دستور کار دارند. دستگاه‌های ذی‌ربط مانند شهرداری و پیمانکار قول دادند ظرف ۳ ماه بعد از انجام ابنیه توسط شهرداری، بحث تجهیزات و راه‌اندازی را به سرانجام رسانند و در نهایت قرار شد اگر تجهیزات در موعد مقرر فراهم شود مجتمع ظرف ۶ ماه راه‌اندازی شود که علاوه بر رفع مشکل زباله ساری، مشکل تعدادی از شهرهای اطراف را نیز حل می‌کند.

وی با تأکید بر حمایت از راه‌اندازی مجتمع‌های زباله‌سوز در استان‌های شمالی گفت: زباله‌های رهاشده در اطراف شهرها وضعیت نابسامانی در استان ایجاد کرده و سرایت شیرابه این زباله‌ها به دریا و آب شرب و کشاورزی، مشکلات زیست‌محیطی و بهداشتی فراوانی به دنبال دارد که باید کمک کرد تا هر چه زودتر مجتمع‌های زباله‌سوز به سرانجام برسند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

تدریس خصوصی زبان آلمانی در منزل

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح