کد خبر : 17616
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 - 15:34

نخستین جشنواره ملی بازی‌های رایانه‌ای در حوزه ایثار و شهادت پایان یافت

نخستین جشنواره ملی بازی‌های رایانه‌ای در حوزه ایثار و شهادت پایان یافت

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: وقتی از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صحبت می‌کنیم، از یک فضا و اتمسفر سخن می‌گوییم که باید با استفاده از تمام ابزارها بر سطوح مختلف زندگی انسان جاری شود.   آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی بازی‌های رایانه‌ای در حوزه ایثار، فداکاری و شهادت

نخستین جشنواره ملی بازی‌های رایانه‌ای در حوزه ایثار و شهادت پایان یافت

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: وقتی از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صحبت می‌کنیم، از یک فضا و اتمسفر سخن می‌گوییم که باید با استفاده از تمام ابزارها بر سطوح مختلف زندگی انسان جاری شود.

  آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی بازی‌های رایانه‌ای در حوزه ایثار، فداکاری و شهادت (بازی دل‌ها) روز شنبه ۱۰ مهرماه در مجتمع شهید رسول‌زاده و به‌صورت هم‌زمان از طریق وبینار در استان‌های سراسر کشور برگزار شد.
دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این مراسم تأکید کرد: برگزاری چنین جشنواره‌ای نشان می‌دهد بنیاد شهید و امور ایثارگران در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به تمام وظایف خود آگاه است. وقتی از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صحبت می‌کنیم یعنی از یک فضا و اتمسفر سخن می‌گوییم که باید با استفاده از تمام ابزارها بر سطوح مختلف زندگی انسان جاری شود.
وی افزود: ایثارگری، نظام و فرهنگ مستحکمی در بین مردم ایران است که جدیدترین نمونه آن را در فداکاری شهید نوجوان علی لندی دیدیم که برای نجات جان سایر انسان‌ها از آتش‌سوزی، خود را فدا کرد.
معاون رئیس‌جمهور بازی‌های رایانه‌ای را ابزار و مسیری برای انتقال فرهنگ دانست و گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز از همین منظر به چنین موضوعی ورود کرده است و امیدواریم با حمایت‌های لازم بتوانیم رقابت خوبی با تولیدکنندگان خارجی داشته باشیم و ارزش‌های اسلامی و ایرانی را در این فضا مسلط کنیم، زیرا زیرساخت بازی‌های فعلی در دنیا دارای روحیه لیبرال و ضد دین است و باید با این رویکرد مقابله کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: امروز شاهدیم که در دنیا شخصیت‌های کارتونی و غیرواقعی را در قالب بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان قهرمان معرفی می‌کنند و این در حالی است که در کشور ما قهرمانان واقعی و بزرگی هستند که باید به دیگران شناسانده شوند. یکی از روش‌ها و ابزارهای مناسب برای معرفی قهرمانان دنیای واقعی استفاده از ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای است.
همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی آقا تهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان اینکه اسلام دینی بسیار کامل و جامع است افزود: شخصیت انسان دارای ابعاد بسیار گسترده‌ای است و اسلام پاسخگوی تمام نیازها و ابعاد وجودی بشر است. بر همین اساس در زمینه بازی نیز باید تحقیق و بررسی انجام شود و اگر به سمت تولید بازی می‌رویم از کپی کردن بازی‌های غربی پرهیز کنیم.
وی افزود: ایثار و مقاومت در تمام ابعاد انقلاب اسلامی مشاهده می‌شود و موضوعی است که باید همیشه به آن توجه شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این مراسم تصریح کرد: ما در جهان داده‌ها زندگی می‌کنیم و هر روز بر تعداد این داده‌ها افزوده می‌شود و تراکنش‌های ارتباطی به‌صورت مدام در حال افزایش است.
وی افزود: این داده‌ها در بسترهایی که آمریکا ساخته عرضه می‌شوند و این موضوع باعث دسترسی آن‌ها به اطلاعات و آمارهای مربوط به زندگی سایر کشورها می‌شود تا حتی سلیقه مردم یک کشور را نیز تحلیل کنند. خوشبختانه با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تأسیس‌ شده است تا جایگاه ویژه و تأثیرگذار این بازی‌ها مورد توجه جدی واقع شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عاملی به تشریح ساختار بازی‌های رایانه‌ای و تأثیر آن بر انسان‌ها و کاربران آن پرداخت و گفت: مخاطبان بازی‌های رایانه‌ای با مخاطبان سینما، تلویزیون و هنر تفاوت دارند زیرا آن‌ها کاربر هستند و این مسئله احساس کنش‌گری و دخالت را به مخاطب آن القا می‌کند.
وی ادامه داد: ان‌شاءالله با تدبیر بنیاد شهید و امور ایثارگران و شخص آقای دکتر قاضی‌زاده و در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و به‌خصوص بازی‌های رایانه‌ای شاهد تحولات بزرگی در این راستا باشیم و فرهنگ ایثار و مقاومت از این طریق نیز گسترش و ترویج پیدا کند.
سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم گفت: باید به گفتمان‌سازی فرهنگ ایثار و شهادت در حوزه بازی‌های رایانه‌ای توجه بیشتری شود.
وی با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی او را ماندگار کرد، ادامه داد: نخستین جشنواره بین‌المللی بازی دل‌ها با محوریت شهدای مدافع حرم، شهدای سلامت و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد. هدف از برگزاری این جشنواره، سوق دهی فعالان فرهنگ ایثار و شهادت به سمت بازی‌های رایانه‌ای است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: شعار نخستین جشنواره بین‌المللی بازی دل‌ها، پنجره‌ای به بازی‌های رایانه‌ای برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
در پایان این مراسم از ۹ اثر برگزیده نخستین جشنواره ملی بازی‌های رایانه‌ای در حوزه ایثار، فداکاری و شهادت تقدیر به عمل آمد.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح