کد خبر : 87463
تاریخ انتشار : شنبه 22 آبان 1400 - 1:43

لیموی عمانی، عامل تقویت سیستم ایمنی بدن

لیموی عمانی، عامل تقویت سیستم ایمنی بدن

ایسنا/لرستان یک کارشناس ارشد گیاه‌شناسی گفت: یکی از اصلی‌ترین خواص لیمو عمانی وجود مواد آنتی اکسیدان فراوان در این میوه است که به پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند. تارا صالحی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که لیمو عمانی نوعی لیمو ترش است که طبعی سرد و خشک دارد

لیموی عمانی، عامل تقویت سیستم ایمنی بدن

ایسنا/لرستان یک کارشناس ارشد گیاه‌شناسی گفت: یکی از اصلی‌ترین خواص لیمو عمانی وجود مواد آنتی اکسیدان فراوان در این میوه است که به پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند.

تارا صالحی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که لیمو عمانی نوعی لیمو ترش است که طبعی سرد و خشک دارد و در پخت بسیاری از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های گیاهی و از پودر آن به عنوان ادویه استفاده می‌شود، اظهار کرد: قسمت‌های مورد استفاده گیاه لیمو عمانی، میوه، برگ و ریشه گیاه است.

وی ادامه داد: لیمو عمانی از ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین‌ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار است و از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده‌ فشار و چربی خون شناخته شده است.

صالحی با اشاره به این‌که در طب سنتی از ریشه گیاه لیمو عمانی برای رفع مشکلات گوارشی استفاده می‌شود، عنوان کرد: همچنین جوشانده ریشه آن برای درمان اسهال خونی مفید بوده و برگ‌های گیاه لیمو عمانی تازه برای تسکین سردرد ناحیه پیشانی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف آن برای پیشگیری و درمان خانگی سرماخوردگی مؤثر است.

این کارشناس ارشد گیاه‌شناسی با اشاره به این‌که لیموعمانی باعث افزایش اشتها شده و برای تقویت دستگاه گوارش مفید است، افزود: از بین بردن نفخ شکم و کمک به دفع مواد صفراوی از خواص لیمو عمانی است.

وی افزود: همانند سایر خانواده لیموها، یکی از اصلی‌ترین خواص لیمو عمانی وجود مواد آنتی اکسیدان فراوان در این میوه است که به پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند.

صالحی ادامه داد: اضافه کردن لیمو عمانی به غذاها و اسیدی شدن محیط آن، به افزایش جدب آهن غذا توسط سلول‌های بدن کمک می‌کند.

این کارشناس ارشد گیاه‌شناسی بیان کرد: مصرف لیموعمانی همراه با گل گاوزبان یکی از دمنوش‌های شناخته شده در طب سنتی است که خاصیت آرامبخشی داشته و برای اصلاح مزاج گل گاوزبان مفید است.

وی عنوان کرد: لیمو عمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه آن نیز احساس می‌شود، بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، هسته آن را درآورید.

صالحی عنوان کرد: براساس نظر متخصصان تغذیه، مصرف لیموعمانی پخته در غذاها به دلیل جذب مقدار زیادی از چربی و ادویه موجود در غذا، برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مضر است و برای سایر افراد نیز می‌تواند باعث چاقی و اضافه وزن شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

قیمت شیشه اتومبیل

سم سوسک کش قوی

تعمیرگاه نیسان مورانو

تور کربلا

دانلود آهنگ

تبلیغات در ایتا

عمیرگاه نیسان مورانو

واچ تایم یوتیوب

خرید گرافیت خشک

تقویت انتن موبایل

دانلود برنامه صندوق وام خانگی

تعمیر گیربکس لیفان

دمپر موتور مشعل

فتوسل مشعل

شیر فشار شکن

رله مشعل

شیر برقی گاز

واچ تایم یوتیوب

سلفون opp

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح