کد خبر : 134151
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 آذر 1400 - 20:37

فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در البرز

فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در البرز

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۷۸ نفر رسیده است. دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۲۲ اسفند ماه  ۳۹ بیمار با

فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در البرز

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۷۸ نفر رسیده است.

دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۲۲ اسفند ماه  ۳۹ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز  ۳۲ هزار و ۵۴۵ نفر است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۳۴۳ نفر شامل موارد  قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای  ۱۳۵  نفر به بیماری  کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۷۸ نفر رسیده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۹ هزار و ۴۲۲ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کارواش تیکت

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی