عالمان دین شریان حیات معنوی جامعه را به عهده دارند
نماینده ولی فقیه در گیلان به بمباران بی وقفه دشمن نسبت به آرمان ها و عقاید اسلام به ویژه مکتب شیعه اشاره کرد و گفت: تبلیغ عملی دین یکی از ضرورت های جامعه امروز است. آیت الله رسول فلاحتی در سومین همایش استانی ائمه جمعه گیلان در سال ۱۴۰۰ که در حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع)
نماینده ولی فقیه در گیلان به بمباران بی وقفه دشمن نسبت به آرمان ها و عقاید اسلام به ویژه مکتب شیعه اشاره کرد و گفت: تبلیغ عملی دین یکی از ضرورت های جامعه امروز است.
آیت الله رسول فلاحتی در سومین همایش استانی ائمه جمعه گیلان در سال ۱۴۰۰ که در حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) تالش برگزار شد، با اشاره به اینکه عالمان دین در طول تاریخ عهده دار ارشاد و هدایت مردم بوده اند اظهار کرد: علمای دین در حقیقت شریان حیات معنوی جوامع اسلامی به ویژه جامعه شیعی را به عهده دارند.
وی به حفظ دین با خون دل خوردن علما در طول تاریخ اشاره کرد و افزود: بعثت بزرگ انقلاب اسلامی در دنیای معاصر به وجود آمده که مولود حوزه های علمیه و عالمان دین است.
امام جمعه رشت با بیان اینکه بسیج توده های مردم از قابلیت های انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دلداده انقلاب اسلامی و عالمان دین بود و توانست بسیج مستضعفان را به منصه ظهور برساند.
آیت الله فلاحتی، رسالت عالمان دین به ویژه در دنیای امروز را بسیار سنگین خواند و بیان کرد: عالمان دین باید با عمل مردم را به خیر دعوت کنند؛ ضمن اینکه در بیان ظرافت های دین دقت بسیار داشته باشند تا مردم در مسیر نگه داشته شوند.
وی به بمباران بی وقفه دشمن نسبت به آرمان ها و عقاید اسلام به ویژه مکتب شیعه اشاره کرد و گفت: تبلیغ عملی دین یکی از ضرورت های جامعه امروز است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اهمیت خودصیانتی و خودکنترلی توسط عالمان دین، خاطرنشان کرد: ورع از موضوع های مهم به ویژه بین عالمان دین محسوب می شود زیرا عبادتی که در آن ورع نباشد فایده ندارد.
آیت الله فلاحتی بر آرامش، وحدت و هماهنگی بین نیروهای انقلاب تاکید کرد و یادآور شد: مجموعه مسئولان منطقه باید در کنار همدیگر باشند.
وی با بیان اینکه مسئولان جامعه باید به عالمان دین توجه داشته باشند، اظهار کرد: امام جمعه پدر معنوی جامعه محسوب می شود و باید تمام سختی ها را تحمل کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰