کد خبر : 18860
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 - 22:17

روند صعودی کرونا در دشتستان /ورود به پیک‌های خطرناک در صورت عادی‌انگاری

روند صعودی کرونا در دشتستان /ورود به پیک‌های خطرناک در صورت عادی‌انگاری

 فرماندار دشتستان با اعلام اینکه شهرستان دشتستان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار گرفته است، گفت: با توجه به روند صعودی ابتلا به کرونا در شهرستان دشتستان لازم است مردم و اصناف توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند. فتح‌الله نوروزی با بیان اینکه مردم باید با جدیت افزایش آمار کرونا در دشتستان را بپذیرند، عنوان کرد: مسئولان

روند صعودی کرونا در دشتستان /ورود به پیک‌های خطرناک در صورت عادی‌انگاری

 فرماندار دشتستان با اعلام اینکه شهرستان دشتستان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار گرفته است، گفت: با توجه به روند صعودی ابتلا به کرونا در شهرستان دشتستان لازم است مردم و اصناف توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

فتح‌الله نوروزی با بیان اینکه مردم باید با جدیت افزایش آمار کرونا در دشتستان را بپذیرند، عنوان کرد: مسئولان ادارات و نهادهای دولتی نیز رعایت کامل دستور العمل‌های بهداشتی را مد نظر داشته باشند و همچنین ادارات خدمات رسان با یک سوم و سایر ادارات نیز از ۱۴ فروردین ماه به مدت ۲ هفته با ۵۰ درصد ظرفیت خود فعالیت کنند.

وی بیان کرد: مدارس و دانشگاه‌ها، مساجد و اماکن مذهبی، اماکن ورزشی، قهوه‌خانه‌ها، شهربازی‌ها، پارک‌ها، بوستان‌ها و فضای سبز، تالارهای پذیرایی و مشاغل گروه‌های شغلی ۳ و ۴ از شنبه ۱۴ فروردین ماه به مدت دو هفته تعطیل خواهند بود.

فرماندار دشتستان با اعلام اینکه کرونا همچنان ادامه دارد و هرگونه عادی انگاری موجب ورود به پیک‌های خطرناک خواهد شد، اظهار کرد: متاسفانه در هفته‌های گذشته مردم و اصناف، پروتکل‌های بهداشتی را به صورت جدی رعایت نکردند و همین امر موجب نارنجی شدن وضعیت شهرستان شد.

این مسئول افزود: چنانچه عادی انگاری ادامه داشته باشد و شهرستان وارد وضعیت قرمز کرونایی شود مجبور می شویم که تمامی محدودیت‌ها را اعمال کرده و این به نفع هیچ فرد،گروه یا صنفی نخواهد بود.

نوروزی تصریح کرد: از مهمترین دلایل ابتلا به کرونا، دورهمی‌های خانوادگی و انجام مراسمات اعم از شادی و فاتحه با تعداد افراد زیاد است که خواهشمندیم مردم نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی در این موارد همکاری لازم را با ستاد استانی کرونا داشته باشند.

فرماندار دشتستان تاکید کرد: تمامی ادارات ملزم به لغو تمام نشست‌ها، همایش‌ها و همچنین تمامی ماموریت‌های غیر ضروری به مدت ۲ هفته هستند، همچنین از ۱۴ فروردین ماه ورود خودروهای با پلاک غیر بومی به شهرستان دشتستان ممنوع است.

وی با بیان نظارت تیم‌های بازرسی تصریح کرد: تیم‌های بازرسی با مشارکت بازرسان ادارات و نهادهای مختلف شهرستان در قالب گشت‌های مشترک فعال و از تمامی صنوف، اماکن عمومی و ادارات بازدید به عمل آورده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شوند.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

فروشگاه اینترنتی بی بی شاپ

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح