روزی که فیفا وارد هیات بینالمللی فوتبال شد
فیفا توانست در سال ۱۹۱۳ به هیات بینالمللی فوتبال راه پیدا کرد. به گزارش ایسنا، هیأت بینالمللی فوتبال، سازمان قانونگذاری فوتبال است. نخستین جلسه این نهاد به عنوان انجمن مستقل فوتبال در دوم جولای ۱۸۸۲ برگزار شد. این جلسه با حضور دو نماینده از هر یک از کشورهای انگلیس، ایرلند، اسکاتلند و ولز، سالی یک
فیفا توانست در سال ۱۹۱۳ به هیات بینالمللی فوتبال راه پیدا کرد.
به گزارش ایسنا، هیأت بینالمللی فوتبال، سازمان قانونگذاری فوتبال است. نخستین جلسه این نهاد به عنوان انجمن مستقل فوتبال در دوم جولای ۱۸۸۲ برگزار شد. این جلسه با حضور دو نماینده از هر یک از کشورهای انگلیس، ایرلند، اسکاتلند و ولز، سالی یک بار برگزار میشد. در آن نشستها درباره تغییر برخی از قوانین فوتبال بحث میشد. این پیشنهاد به خاطر اتفاقهای رخ داده در جریان بازیها بود. بعضی از اتفاقها پیش از آن در مسابقات دیده نشده بود به همین خاطر نیاز به تغییر وجود داشت.
به وجود آمدن فیفا از سال ۱۹۰۴ باعث شد کمکم کشورهای آن طرف دیگر کانال مانش به پیشرفت قوانین فوتبال علاقهمند شوند. چهار فدراسیون بریتانیا مدتی نسبت به پیوستن قارههای دیگر بیمیل بودند تا این که در سال ۱۹۰۴ حضور دو عضو فیفا را قبول کردند.
روابط فیفا و هیأت بینالمللی فوتبال همیشه خوب بود. با این حال بریتانیاییها در سال ۱۹۲۰ به حضورشان در فیفا پایان دادند. آنها معتقد بودند کشورهایی که در جنگ جهانی اول شکست خوردند باید از این سازمان اخراج شوند. بریتانیاییها تا جنگ جهانی دوم به فیفا برنگشتند. با این حال فیفا و هیأت بینالمللی فوتبال روابط خوبی با هم داشتند.
در چنین شرایطی فیفا، شورای تدوین قوانین بازیها و داوری را در سال ۱۹۲۳ تشکیل داد. این کمیته تلاش زیادی کرد که همه کشورهای عضو از یک قانون استفاده کنند. در آن شورا به اعضا آموزش داده میشد که داوران چگونه عمل کنند. همچنین به آنها نحوه قضاوت در بازیهای بینالمللی را آموزش میدادند. افراد حاضر در آن کمیته آماده بودند که مسائل پیش آمده برای عضوها را حل کنند. هر فدراسیون جدید باید شش داور را برای بازیهای بینالمللی آماده میکرد. در آن زمان هم داوری برای قضاوت بازی دو کشور انتخاب میشد که بی طرف باشد.
در زمان بازگشت بریتانیاییها به فیفا که در سال ۱۹۴۷ اتفاق افتاد هیأت بینالمللی نحوه رأی دهی را تغییر داد. چهار فدراسیون فوتبال بریتانیا هر یک چهار نماینده میفرستادند. هر چهار نماینده میتوانستند نظر بدهند اما تنها یک رأیشان محسوب میشد. این در حالی بود که هر چهار نماینده فیفا حق رأی و نظر داشتند. بر این اساس ۲۰ نماینده نظر میدادند و تنها هشت نفر میتوانستند رأی بدهند یعنی نیمی متعلق به فیفا بود و نیمی به بریتانیا تعلق داشت.
تغییر قوانین بر اساس شش رأی مثبت اتفاق میافتاد. جلسه هیأت بینالمللی فوتبال سالی دو بار برگزار میشود. نخستین نشست بین فوریه و مارس برگزار میشود و چهار هفته طول میکشد. دومین مجمع سالیانه در بین ماههای سپتامبر و اکتبر انجام میشود که در آن تنها مسائل اقتصادی و اجرایی بررسی میشود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰