کد خبر : 69060
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 آبان 1400 - 22:17

حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه‌ها آغاز شد

حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه‌ها آغاز شد

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه‌ها آغاز شده است،‌ گفت: مراکز مشاوره باید در دوران فعالیت حضوری دانشگاه‌ها خدمات مهمی را به دانشجویان راهبری کنند.  دکتر هاشم داداش پور در آیین معارفه مدیران جدید سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه برخی از تغییرات صورت گرفته به درخواست مدیران سابق

حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه‌ها آغاز شد

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه‌ها آغاز شده است،‌ گفت: مراکز مشاوره باید در دوران فعالیت حضوری دانشگاه‌ها خدمات مهمی را به دانشجویان راهبری کنند.

 دکتر هاشم داداش پور در آیین معارفه مدیران جدید سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه برخی از تغییرات صورت گرفته به درخواست مدیران سابق و برخی هم به دلیل ضرورت تغییرات و دمیدن روح تازه به مجموعه، تغییر پیدا کرده اند، گفت: همه بخش‌ها فعالیت‌های خود را برای از سرگیری فعالیت حضوری دانشگاه‌ها آماده کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه‌ها آغاز شده است و برای احیای فعالیت‌های ورزشی لازم نیست تا شروع ترم تحصیلی بعدی صبر کنیم.
داداش پور خاطر نشان کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی متعدد و سمینارهای مرتبط با حوزه سلامت را از نقاط قوت وی در دوران کرونا می‌توان قلمداد کرد. انتظار می‌رود دکتر نعیمی که از متخصصان حوزه مشاوره است، بتواند در دوران فعالیت حضوری دانشگاه‌ها خدمات مهمی را در حوزه بهداشت و مشاوره به دانشجویان راهبری کند.
رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه معاونت بورس و دانشجویان خارجی در چندین سال اخیر مدیر نداشته است، گفت: دکتر سلمان پور با برخی تغییرات صورت گرفته در ماموریت‌ها، مسئولیت تصدی این معاونت را برعهده دارد و با توانمدی‌هایی که از ایشان سراغ داریم، اتفاق‌های خوبی در این حوزه شاهد خواهیم بود.
دکتر داداش پور با اشاره به اهمیت حوزه امور دانشجویان غیر ایرانی برای دیپلماسی کشور گفت: سعی شد برای راهبری این حوزه مدیری انتخاب شود که با آموزش عالی در بخش بین‌الملل آشنا باشد و بتواند خدمات جدیدی را برای دانشجویان شاغل به تحصیل در ایران فراهم کند و پس از بررسی‌ها، دکتر رازقی برای قبول مسئولیت این بخش انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی از رشد جذب دانشجویان غیر ایرانی در سال‌های اخیر به عنوان بخشی از بین‌المللی‌سازی آموزش عالی خبر داد و خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در دانشگاه فردوسی مشهد بیش از چهار هزار و در دانشگاه قم بیش از دو هزار دانشجوی غیر ایرانی مشغول تحصیل هستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان بر ادامه روند پذیرش دانشجویان غیر ایرانی تاکید کرد و خواهان همکاری اداره کل امور دانشجویان غیر ایرانی و اداره کل بورس و اعزام دانشجویان برای تحقق این هدف شد.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح