کد خبر : 156728
تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 آذر 1400 - 17:35

جشنواره ملی دانشجویی “پرسونا” به کار خود پایان داد

جشنواره ملی دانشجویی “پرسونا” به کار خود پایان داد

نخستین جشنواره ملی دانشجویی نمایشنامه خوانی پرسونا که در روزهای  ۲۶ و ۲۷  فروردین ماه در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد، به کار خود پایان داد.   به گزارش ایسنا، منطقه همدان، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا در آئین اختتامیه این جشنواره که در سالن سرو دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد، هدف

نخستین جشنواره ملی دانشجویی نمایشنامه خوانی پرسونا که در روزهای  ۲۶ و ۲۷  فروردین ماه در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد، به کار خود پایان داد.
 
به گزارش ایسنا، منطقه همدان، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا در آئین اختتامیه این جشنواره که در سالن سرو دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد، هدف از برگزاری جشنواره پرسونا و جشنواره‌های این چنینی را نفس شرکت در آنها دانست و افزود: کسب رتبه و مقام در این گونه جشنواره ها در جایگاه بعدی اهمیت قرار دارد .
 
اکبر عروتی موفق اظهار کرد: زبان هنر زبانی خاص و هنر مسئله مهمی است که از جنبه‌های معرفتی، گرایشی و عملکردی نقش آفرین است و مضامین مختلف هنگامی که در قالب هنر بیان می‌شوند، ارزشمند هستند.
 
وی افزود: بزرگترین رسالت هنر این است، که روح تعهد را در انسان بدمد و هنرمندان را متعهد بار بیاورد.
 
معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا با اشاه به نقش والای هنر در جامعه بیان کرد: رشد یک جامعه در گرو هنر و هنرمندان آن است و  هنرمندان متعهد می‌توانند زمینه ساز رشد و تعالی در جامعه باشند.
 
دبیر هنری نخستین جشنواره نمایشنامه خوانی پرسونا نیز در این مراسم گفت: هنر می‌تواند بیاموزد تا انسانها فلسفه زندگی بهتر را بشناسد.
 
امین الوندی در ادامه بیان کرد: نخستین دوره این جشنواره با اهداف خاصی شروع به کار کرد و تقویت بخش هنری و مخصوصا هنر تئاتر دانشگاه بوعلی سینا و تبادل افکار و اطلاعات دانشجویان از اولویت‌های برگزاری آن بود.
 
در پایان مراسم، پس از اعلام بیانیه هیئت داوران برگزیدگان در بخش‌های طراحی پوستر،خوانشگر زن، خوانشگر مرد، کارگردانی، نمایشنامه و صحنه خوان مورد تقدیر قرار گرفته و جوایزی به آنها اهدا شد.
 
آرا هیئت داوران نخستین جشنواره نمایشنامه خوانی ملی دانشجویی پرسونا توسط حسین صفی، مهدی کلهری، مزدک مهیمنی اعلام شد.
 
در بخش پوستر لوح تقدیر و جایزه نقدی به طراح پوستر نمایش “نورلند” محسن عیسایی تقدیم شد و از طراحان پوستر نمایش های “تنهایی کافکا ” و “نگاهمان می کنند” به ترتیب از دانشگاه آزاد واحد دشتستان و دانشگاه بوعلی سینا همدان تقدیر به عمل آمد.
 
در بخش بازیگری زن رتبه اول، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی به بازیگر نقش ترمه از نمایش “دکلره” به آریانا عباسی اهدا شد همچنین در این بخش رتبه دوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به بازیگران نقش آناهیتا از نمایش “دکلره”، نیلو کرمی زاده و بازیگر نقش های مریم و ترمه از نمایش های “گمشده” و “کافه تریا” به معزه طاهری اهدا شد.
 
رتبه سوم لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به بازیگران نقش مادر و طلا به ترتیب از نمایش های “برادرها می میرند” و “کافه تریا” به شقایق موسیوند و پگاه ایلوخانی تقدیم شد. همچنین در این بخش از تقدیر از بازیگر نقش زن در نمایش “دوستت دارم با صدای آهسته ” محبوبه حسینی تقدیربه عمل آمد.
 
در بخش بازیگری مرد رتبه اول، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی به بازیگر نمایش “نورلند” محسن عیسایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به بازیگران نمایش های “کافه تریا” و “یقه چرک ها” امیرحسین فاطمی و امین فعله گری، رتبه سوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به بازیگران نمایش های “نگاهمان می کنند” و ” پشه بند” به مسعود نجاریان و علی کلهر اهدا شد.  در این بخش از بازیگر نقش بهروز قاتل در نمایش “دکلره” رضا بیرانوند تقدیر به عمل آمد.
 
در بخش کارگردانی رتبه اول تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی به کارگردان نمایش “دکلره ” مرضیه دهقان پور، رتبه دوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به کارگردانان نمایش های “نگاهمان می کنند” و “یقه چرک ها” به ترتیب پروانه کوکبی فیضی و امیرحسین فاطمی و رتبه سوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی به کارگردان نمایش “کافه تریا” امید خدابنده لو اهدا شد.
 
در بخش نمایشنامه نویسی رتبه اولی وجود نداشت و رتبه دوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به نویسندگان نمایشنامه های “دکلره” و “کافه تریا”  مهدی کوشکی و فرهاد لباسی، رتبه سوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به نویسندگان نمایشنامه های “یقه چرک ها” و “تنهایی کافکا” به بهنام میرزایی و مجتبی حیدری رسید.
 
 در بخش صحنه خوانی لوح تقدیر و جایزه نقدی به صحنه خوان نمایش “نگاهمان می کنند” حمیدرضا زارعی اهدا شد.  در این بخش از صحنه خوان نمایش “تنهایی کافکا” نیز تقدیر به عمل آمد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

تدریس خصوصی زبان آلمانی در منزل

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح