کد خبر : 82694
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 آبان 1400 - 2:14

توسعه مشارکت جوامع مختلف محلی برای احیای دریاچه ارومیه

توسعه مشارکت جوامع مختلف محلی برای احیای دریاچه ارومیه

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با اشاره به دستاوردهای طرح احیا تالاب‌های حوضه دریاچه ارومیه، گفت: یکی از اهداف این طرح، توسعه مشارکت‌های مردمی در احیا دریاچه اورمیه است. حسن عباس نژاد در حاشیه بازدید سفیر ژاپن از دستاوردهای طرح احیا تالاب‌های حوضه دریاچه ارومیه، هدف از سفر سفیر ژاپن در ایران را بازدید

توسعه مشارکت جوامع مختلف محلی برای احیای دریاچه ارومیه

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با اشاره به دستاوردهای طرح احیا تالاب‌های حوضه دریاچه ارومیه، گفت: یکی از اهداف این طرح، توسعه مشارکت‌های مردمی در احیا دریاچه اورمیه است.

حسن عباس نژاد در حاشیه بازدید سفیر ژاپن از دستاوردهای طرح احیا تالاب‌های حوضه دریاچه ارومیه، هدف از سفر سفیر ژاپن در ایران را بازدید از مراحل اجرای پروژه‌های مختلفی دانست و گفت: این طرح‌ها با مشارکت سازمان‌های بین المللی خصوصاً ژاپن در منطقه در حال اجرا هستند.

وی با اشاره به دستاوردهای طرح احیا تالاب‌های حوضه دریاچه ارومیه، گفت: یکی از اهداف این طرح، توسعه مشارکت‌های مردمی در احیا دریاچه اورمیه است.

وی افزود: در راستای احیای دریاچه ارومیه مشارکت جوامع مختلف محلی که در راستای حفاظت از محیط زیست به نمایش گذاشته شده، آشنا شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی تصریح کرد: با الگوی خاصی که دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای احیای دریاچه ارومیه به کار بسته است، موفقیت‌هایی کسب کرده که سعی بر این است از این موفقیت‌ها و همچنین میزان مشارکت مردم بازدید به عمل آید و ارزیابی انجام بگیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی، شهرستان ۱۵۰ هزار نفری بناب در ۱۱۰ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی و در جنوب این استان مابین رشته کوه‌های قره قشون و ساحل دریاچه ارومیه در منطقه‌ای وسیع و هموار موسوم به دشت بناب واقع شده که با خشکی دریاچه ارومیه و اجرای برنامه‌های مختلف جهت احیای آن مردم این شهرستان همگام با مردم سایر شهرهای حاشیه دریاچه ارومیه سعی کردند در برنامه‌های ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه مشارکت عملی داشته باشند.

عدم کشت محصولاتی با مصرف آب بیشتر از جمله پیاز، استفاده از سیستم‌های آبیاری نوین از جمله سیستم آبیاری قطره‌ای و بارانی و تغییر الگوی کشت از محصولات پرمصرف آب به محصولات کم مصرف آب از جمله اقداماتی بودند که کشاورزان و روستاییان شهرستان بناب برای کمک به احیای دریاچه ارومیه انجام داده‌اند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

تدریس خصوصی زبان آلمانی در منزل

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح