کد خبر : 109670
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 آبان 1400 - 1:13

توزیع بن خرید کالا بین کارگران بیرجند توسط بسیج سازندگی

توزیع بن خرید کالا بین کارگران بیرجند توسط بسیج سازندگی

ایسنا/خراسان جنوبی مسئول بسیج سازندگی استان گفت: امروز در بین کارگران ۱۱۰ بسته غذایی در قالب بن خرید به ارزش ۱۷ میلیون تومان به همراه ۲۵۰ عدد ماسک سه لایه فیلتردار توزیع شد. مهدی هنری، امروز دوشنبه ۱۱ فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا و فراگیر شدن آن در سطح استان باعث شد

توزیع بن خرید کالا بین کارگران بیرجند توسط بسیج سازندگی

ایسنا/خراسان جنوبی مسئول بسیج سازندگی استان گفت: امروز در بین کارگران ۱۱۰ بسته غذایی در قالب بن خرید به ارزش ۱۷ میلیون تومان به همراه ۲۵۰ عدد ماسک سه لایه فیلتردار توزیع شد.

مهدی هنری، امروز دوشنبه ۱۱ فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا و فراگیر شدن آن در سطح استان باعث شد در بعضی کسب‌وکارها اختلال به وجود آید، به خصوص قشر زحمتکش کارگران روزمزدی که تحت تاثیر این شرایط قرار گرفتند و برای امرار معاش خود دچار مشکل شده‌اند.

وی بیان کرد: از همین رو به مناسبت اعیاد شعبانیه و ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار برنامه‌ریزی برای توزیع بسته‌های غذایی در قالب بن خرید برای کارگران روزمزدی که به دلیل مشکلات جاری دچار مشکل شده‌اند انجام شد و با هماهنگی سپاه بن خرید در اختیار کارگران قرار گرفت تا گوشه کوچکی از مشکلاتشان حل شود.

به گزارش ایسنا، مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین برای جلوگیری از انتشار ویروس در بین این قشر زحمتکش و در حاشیه شهر بیرجند، تعدادی ماسک تاکنون توزیع شده است.

هنری اظهار کرد: امروز در بین کارگران ۱۱۰ بسته غذایی در قالب بن خرید به ارزش ۱۷ میلیون تومان به همراه ۲۵۰ عدد ماسک سه لایه فیلتردار توزیع شد.

وی بیان کرد: همچنین تاکنون تعداد ۵۵ هزار ماسک که به کمک خیرین تهیه شده و در بین مناطق محروم استان به صورت رایگان توزیع شده است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: اماکن و معابر عمومی سطح استان نیز توسط جهادگران همچنان به صورت مکرر ضدعفونی می‌شود.

هنری تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته از طریق خیرین بخش قابل توجهی از کمک‌ها در بحث تامین اقلام غذایی و بسته‌های بهداشتی برای اقشار کم برخوردار و آسیب‌پذیر جامعه داشته باشیم.

وی یادآور شد: تا پایان هفته جاری در حاشیه شهر بیرجند ۵ هزار ماسک تولید شده در کارگاه‌های تحت حمایت سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی به صورت رایگان در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کارواش تیکت

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی