کد خبر : 7513
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 شهریور 1400 - 0:53

تقاضاهای تغییرکاربری معادل ۲۰ درصد اراضی باغی و زراعی گیلان

تقاضاهای تغییرکاربری معادل ۲۰ درصد اراضی باغی و زراعی گیلان

 مدیرکل بنیاد مسکن گیلان گفت: میزان تقاضای تغییر کاربری در استان معادل ۲۰ درصد اراضی باغی و زراعی گیلان است. محمد اکبرزاده امروز در نشست با اصحاب رسانه با بیان اینکه هجمه ها برای تغییر کاربری اراضی در گیلان زیاد است،اظهار کرد: تقاضا کاربری اراضی در استان سال گذشته ۶۳۰۰ مورد بود که امسال به ۵۰۰۰

تقاضاهای تغییرکاربری معادل ۲۰ درصد اراضی باغی و زراعی گیلان

 مدیرکل بنیاد مسکن گیلان گفت: میزان تقاضای تغییر کاربری در استان معادل ۲۰ درصد اراضی باغی و زراعی گیلان است.

محمد اکبرزاده امروز در نشست با اصحاب رسانه با بیان اینکه هجمه ها برای تغییر کاربری اراضی در گیلان زیاد است،اظهار کرد: تقاضا کاربری اراضی در استان سال گذشته ۶۳۰۰ مورد بود که امسال به ۵۰۰۰ تقاضا رسیده است.
وی با بیان اینکه این هجمه و تقاضاها برای تغییر کاربری هدف نیست بلکه یک فرع است، خاطرنشان کرد: متاسفانه این فرع هم اکنون به اصل است که دلیل آن بر می گردد به معیشت روستاییان ما و باید قبول کنیم که روستایی زمین میفروشد تا معاش کند.
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان ادامه داد: بارها گفتیم که غارت زمین های گیلان رسیده ایم اما کسی حرف گوش نکرد تا اینکه دیدیم برای مقابله با کرونا راه ها بسته شد افراد برای ورود به استان چه کردند.
وی اضافه کرد: از سال ۱۳۹۲ بارها هشدار داده شد، بعد از بازگشایی آزادراه دیگر هموطنان برای داشتن خانه دوم در استان سرازیر خواهند شد و این واقعیت اتفاق افتاد.
اکبرزاده خاطرنشان کرد: در گیلان ۲۰۶۰ روستای بالای  ۲۰ خانوار داریم و هنوز ۴۰ درصد جمیعت این استان در روستاها زندگی می کنند که حفاظت از آنان نیاز به مشارکت ملی دارند.
وی افزود: متاسفانه با ساخت خانه های دوم در روستاهای گیلان مواجه هستیم و از جمله دلایل این خانه ها در استان آب و هوای خوب و تصویر زندگی بهتر در بین هموطنان است.
وی با اشاره به اینکه نمیتوان از مردم خواست که خانه دوم نسازند، خاطرنشان کرد: در آمایش سرزمین پیش بینی شد که در طرح هادی به متقاضیان خانه دوم پاسخ دهیم که برای اجرای این امر باغ شهر در نظر گرفته شد اما این طرح موفق نشد و معلق ماند.
اکبرزاده تصریح کرد: متاسفانه متقاضیان خانه دوم منابع ما را مدیریت کردند و ما باید برای برای این مهاجرت های پس از این باید پاسخ داشته باشیم این در حالی است که پاسخ منسجمی در استان نداریم.
وی یادآور شد: طبق قانون برای تغییرکاربری شالیزارها هیچ مجوز تغییر کاربری صادر نمی شود اما ما همچنان شاهد تجاوز به اراضی هستیم.
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان ادامه داد: در آمایش سرزمین استان گیلان که  تصویب و ابلاغ شد، یکی از مهمترین سندهای این آمایش مهاجرین هستند که باید با اصلاح قوانین بالا دستی و هدف های هوشمند مکان های این خانه ها تعیین شوند.
اکبرزاده گفت: تقاضای تغییر کاربری معادل ۲۰ درصد اراضی باغی و زراعی است و این آماری بالا است و باید تدابیری خاص در این خصوص اندیشیده شود.
منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح