کد خبر : 154365
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 آذر 1400 - 18:24

بیش از ۵۵۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه غرس می شود/ اتمام طرح کاداستر در سال ۱۴۰۰

بیش از ۵۵۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه غرس می شود/ اتمام طرح کاداستر در سال ۱۴۰۰

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از غرس ۵۵۰ هزار اصله نهال در هفته منابع طبیعی در استان خبر داد. انشالله کولانی در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی( ۱۵ تا ۲۲ اسفند) با بیان اینکه در هفته منابع طبیعی بیش از ۳۰۰ هزار اصله نهال برای کاشت در سطح شهرستان‌های مختلف استان

بیش از ۵۵۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه غرس می شود/ اتمام طرح کاداستر در سال 1400

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از غرس ۵۵۰ هزار اصله نهال در هفته منابع طبیعی در استان خبر داد.

انشالله کولانی در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی( ۱۵ تا ۲۲ اسفند) با بیان اینکه در هفته منابع طبیعی بیش از ۳۰۰ هزار اصله نهال برای کاشت در سطح شهرستان‌های مختلف استان توزیع خواهد شد، اضافه کرد: همچنین ۲۰۰ هزار اصله نهال برای اجرای طرح زراعت چوب در شهرستان قصرشیرین با همکاری بخش خصوصی برای متقاضیان تدارک دیده شده، ضمن اینکه ۵۰ هزار اصله نهال صنوبر نیز برای کاشت در استان بین متقاضیان  توزیع خواهد شد.

اجرای طرح کاداستر در کرمانشاه تا تیر ماه ۱۴۰۰ به اتمام می‌رسد

کولانی سپس با اشاره به اجرای طرح کاداستر در عرصه های منابع طبیعی استان، گفت: تا سال گذشته طرح کاداستر در ۹۳ هزار هکتار از  منابع طبیعی استان اجرایی شده بود که امسال که به نام سال جهش تولید مزین شده این طرح در سطح  ۸۶۰ هزار هکتار از منابع طبیعی استان اجرایی شد و تاکنون اجرای طرح کاداستر در سطح استان به یک میلیون هکتار رسیده و اجرای طرح در دو شهرستان پاوه و ثلاث باباجانی به اتمام رسیده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه تسریع در صدور استعلامات و ساماندهی واگذاری اراضی ملی از جمله مزایای اجرای طرح کاداستر در منابع طبیعی است، ابراز امیدواری کرد: اجرای طرح کاداستر در منابع طبیعی استان تا تیر ماه ۱۴۰۰ در سطح همه ۱.۷ میلیون هکتار منابع طبیعی استان به اتمام برسد و جشن اتمام طرح در استان برگزار شود.

کولانی اضافه کرد: همچنین در استان کار کاداستر ۲۲۰۰ هکتار از اراضی حاشیه شهر به اتمام رسیده و این اراضی تحویل مسکن و شهرسازی شده  است. تنها در یک نمونه آن ۳۶۰ هکتار زمین در محدوده پشت شهرک پردیس کرمانشاه برای ساخت مسکن ملی به مسکن و شهرسازی واگذار شده  است، ضمن اینکه در شهرستانهای جوانرود و کنگاور هم موارد اینچنینی را داشته ایم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به اقدامات انجام شده در بخش آبخیزداری در استان داشت و گفت: طی چهار سال گذشته در بخش آبخیزداری و آبخوان‌داری ۱۹۳ میلیارد تومان برای مهار سیل و سیلاب در استان هزینه شده است.

وی سپس با اشاره به اختصاص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار به منطقه محروم سرفیروزآباد برای جلوگیری  از فعالیت غیرمجاز زغال گیری در این منطقه، اظهار کرد: تلاش کرده ایم تا با جهت‌دهی مردم محلی منطقه به سمت کارهای حفاظتی مثل چاله کنی، آنها را از فعالیت غیرمجاز در حوزه زغال گیری منع کرده و در عین حال شرایط آنها را بهبود دهیم.

وی اضافه کرد: امسال ۲۴۸  از عرصه های منابع طبیعی استان از دست متجاوزان خلع ید شد.

امسال ۱۲۰ هکتار از منابع طبیعی کرمانشاه طعمه حریق شد

وی اشاره ای هم به بکارگیری ۲۵۰ نفر دیده بان از بین مردم محلی برای حفاظت از منابع طبیعی استان در برابر حریق داشت و گفت: عرصه های منابع طبیعی را به ۲۵۰ نقطه تقسیم کرده ایم و در هر نقطه یک نفر به عنوان دیده بان بکار گرفته شده تا در زمان حریق در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به اطفای حریق اقدام شود که در این راستا ۳۸ هزار و ۷۰۰ نفر روز دیده بانی در منابع طبیعی استان در سال جاری به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: امسال ۳۰ فقره آتش سوزی مهم در استان کرمانشاه به وقوع پیوست که در جریان این آتش سوزی‌ها به ۱۲۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی در شهرستان‌های کرمانشاه، پاوه، سرپلذهاب، گیلانغرب و ثلاث باباجانی آسیب وارد شد.

قدر منابع طبیعی را بدانیم

وی سپس با اشاره به پای کار بودن نیروهای محلی در مهار آتش سوزی‌ها در منابع طبیعی استان، گفت: امسال آتش سوزی بوزین و مرخیل را در حوزه زیست محیطی در استان شاهد بودیم که از عراق شروع شده بود و در جریان این آتش سوزی نیروهای مردمی جلوتر از نیروهای دولتی پای کار بودند، تا جایی که چهار تن از عزیزانمان که به صورت خودجوش برای مهار آتش پای کار آمده بودند را از دست دادیم که خیلی غم انگیز بود.

کولانی با بیان اینکه باید قدر منابع طبیعی را بدانیم، گفت: هیچ چیز به اندازه مشارکت مردمی نمی تواند در حفاظت از منابع طبیعی اهمیت داشته باشد، چون هر چقدر هم که نیرو داشته باشیم توان حفاظت از عرصه های منابع طبیعی را نداریم.

استان کرمانشاه ۱.۷ میلیون هکتار جنگل و مرتع دارد

وی در ادامه اشاره ای هم به وضعیت منابع طبیعی استان کرمانشاه داشت و با بیان اینکه استان کرمانشاه ۱.۷ میلیون هکتار جنگل و مرتع دارد، گفت: این استان ۱.۲ میلیون هکتار مرتع و حدود ۵۳۰ هزار هکتار جنگل دارد.

وی تولیدات سالانه مراتع استان را ۲۷۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: مراتع استان ۶۱ هزار بهره بردار دارند که سالانه  ۳۰۰ میلیارد تومان درآمد دارند.

وی با اشاره به ارزش های بیولوژیکی جنگل ها، گفت: هر هکتار جنگل ۶۸ تن گرد و غبار را در خود ذخیره کرده و ۲.۵ تن اکسیژن تولید می کند که اکسیژن مورد نیاز ۱۰ نفر را تامین می کند. ضمن اینکه به ازای یک هکتار جنگل بین ۵۰۰ تا دو هزار مترمکعب آب به زمین نفوذ می دهد که همه اینها ضرورت حراست از منابع طبیعی به ویژه جنگل ها را نشان می دهد.

در این نشست از تعدادی از قهرمانان ملی حوزه منابع طبیعی استان تقدیر شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

تدریس خصوصی زبان آلمانی در منزل

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح