برگزاری لیگ ۲۰ رشته ورزشی در سال جاری

معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در وبینار سراسری مدیران کل ورزش و جوانان استان های سراسر کشور گفت:ستاد بازی های آسیایی و المپیک باید در ادارات کل شکل بگیرد و برای چگونگی کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۱ و ۲۰۲۴ و مسابقات آسیایی ۲۰۲۲ برنامه ریزی شود. به گزارش ایسنا و به

معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در وبینار سراسری مدیران کل ورزش و جوانان استان های سراسر کشور گفت:ستاد بازی های آسیایی و المپیک باید در ادارات کل شکل بگیرد و برای چگونگی کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۱ و ۲۰۲۴ و مسابقات آسیایی ۲۰۲۲ برنامه ریزی شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا لیگ ۲۰ رشته در سال ۹۹ برگزار و اردوهای ملی بیشتر رشته ها از شهریور ماه انجام شد.
علی نژاد افزود: ستاد بازی های آسیایی و المپیک باید در ادارات کل شکل بگیرد و برای چگونگی کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۱ و ۲۰۲۴ و مسابقات آسیایی ۲۰۲۲ برنامه ریزی شود.
وی گفت: برگزاری المپیاد استعدادهای برتر فرصت مناسبی برای کشف استعدادها بود اما نکته مهم تر نگهداشت این استعدادهاست.
معاون وزیر افزود: ادارات کل باید هر سه ماه یک بار گزارشی از روند ستاد بازی های آسیایی و المپیک و استعدادیابی خود را به معاونت ورزش قهرمانی و حرفه ای ارائه دهند.
علی نژاد تصریح کرد: انتخابات هیات های استانی باید به موقع برگزار شود و لازم است هر هیات کانون قهرمانی داشته باشد، دارات کل نسبت به عملکرد هیات ها مسئول هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شورای آموزشی در ادارات کل باید شکل بگیرد و اثربخشی آن از طریق شاخصه ها انجام شود.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰