کد خبر : 180851
تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 دی 1400 - 17:27

افزایش مشارکت تشکل های سیاسی در “جبهه وحدت ملی “

افزایش مشارکت تشکل های سیاسی در “جبهه وحدت ملی “

هفته گذشته با اعلام حمزه امرایی، دبیر کمیسیون ماده ۱۰ وزارت کشور مبنی بر موافقت و تشکیل «جبهه وحدت ملی» خبرها از افزایش و مشارکت تشکل‌های بیشتر در این جبهه حکایت دارد. مهدی رحمتی دبیر کل جبهه وحدت ملی در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: ۲۳ تشکل سیاسی و صنفی این جبهه را همراهی می‌کنند.

افزایش مشارکت تشکل های سیاسی در "جبهه وحدت ملی "

هفته گذشته با اعلام حمزه امرایی، دبیر کمیسیون ماده ۱۰ وزارت کشور مبنی بر موافقت و تشکیل «جبهه وحدت ملی» خبرها از افزایش و مشارکت تشکل‌های بیشتر در این جبهه حکایت دارد.

مهدی رحمتی دبیر کل جبهه وحدت ملی در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: ۲۳ تشکل سیاسی و صنفی این جبهه را همراهی می‌کنند.

وی افزود: هدف از فعالیت این جبهه، ایجاد جریانی جدید و مستقل در راستای افزایش مشارکت مردم در انتخابات‌های آتی شوراها و میان دوره ای مجلس و به صورت خاص در موضوع ریاست جمهوری، حمایت از کابینه ای متخصص و متعهد و دارای طرح و برنامه عملیاتی و اجرایی جهت رفع مشکلات معیشتی مردم و توسعه و پیشرفت ایران عزیز است.

رحمتی جبهه وحدت ملی را مجموعه ای با نگرش ملی و در چارچوب قانون اساسی و پیروی از مقام معظم رهبری با هدف تحقق وحدت و منافع ملی معرفی کرد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

فروشگاه اینترنتی بی بی شاپ

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح