کد خبر : 158191
تاریخ انتشار : جمعه 19 آذر 1400 - 10:24

آغاز سومین مرحله انتخابات پارلمانی هند

آغاز سومین مرحله انتخابات پارلمانی هند

بخش دیگری از مردم هند از امروز (سه‌شنبه) برای شرکت در سومین مرحله انتخابات پارلمانی این کشور که بزرگترین و مفصل ترین انتخابات پارلمانی جهان است، به پای صندوق‌های رای می‌روند. به‌ گزارش ‌ایسنا، ‌به نقل از خبرگزاری ‌آسوشیتدپرس، این‌ در حالی است که در هفته های اخیر کمپین‌های انتخاباتی متعلق به حزب ملی‌گرای هندوی

آغاز سومین مرحله انتخابات پارلمانی هند

بخش دیگری از مردم هند از امروز (سه‌شنبه) برای شرکت در سومین مرحله انتخابات پارلمانی این کشور که بزرگترین و مفصل ترین انتخابات پارلمانی جهان است، به پای صندوق‌های رای می‌روند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، ‌به نقل از خبرگزاری ‌آسوشیتدپرس، این‌ در حالی است که در هفته های اخیر کمپین‌های انتخاباتی متعلق به حزب ملی‌گرای هندوی نارندرا مودی، نخست وزیر هند و مخالفان او با اتهام‌زنی‌های متقابل و تنش‌هایی بین طرفها همراه شده است.

از ساعت هفت صبح امروز سه‌شنبه به وقت محلی، روند رای‌گیری برای سومین مرحله انتخابات پارلمانی هند آغاز شده و مردم از همان ابتدای انتخابات برای  رای دادن در  حوزه های رای‌گیری صف بستند.

در این مرحله از انتخابات رای‌گیری برای تعیین سرنوشت ۱۱۷ کرسی پارلمانی در ۱۳ ایالت و دو منطقه برگزار می‌شود و در پایان این مرحله، روند رای‌گیری برای تعیین ۵۴۳ کرسی مجلس سفلای پارلمان هند، به نیمه راه خود می رسد.

انتخابات هند طی هفت مرحله برگزار می‌شود و در تاریخ ۱۹ مه به پایان خواهد رسید و شمارش آرای انتخابات نیز برای تاریخ ۲۳ مه برنامه‌ریزی شده است.

این انتخابات را رفراندومی در مورد عملکرد پنج ساله دولت نارندرا مودی تلقی می‌کنند. او  با مانور بر روی مسائلی نظیر برخورد با پاکستان تلاش داشته تا هر چه بیشتر آرای هندوها را به خود جلب کند.

مخالفان دولت هند نیز او را از بابت نرخ بالای بیکاری و فشارهای وارده بر کشاورزان مورد انتقاد قرار می‌دهند.

مودی امروز قرار است در ایالت گجرات که زادگاه او است در انتخابات رای دهد. با این حال او نه از ایالت زادگاهش ،‌ بلکه برای کرسی پارلمانی شهر واراناسی واقع در ایالت اوتارپرادش در شمال هند در انتخابات کاندیدا شده است.

رای‌گیری امروز همچنین در حوزه  وایاناد واقع در ایالت کرالا در جنوب هند هم انجام می‌شود. کرسی مربوط به این حوزه یکی از دو کرسی است که رائول گاندی، رییس حزب مخالف  کنگره هند برای آن کاندیدا شده است. انتخابات مربوط به زادگاه او یعنی شهر آمتی در ایالت اوتارپرادش در تاریخ ششم مه انجام خواهد شد. او از هر دو حوزه برای انتخابات کاندیدا شده است و چنانچه در هر دو  برنده شود از یکی از این کرسی ها صرف نظر خواهد کرد.

در این انتخابات تدابیری برای تسهیل تحرک نیروهای امنیتی به منظور  نظارت بر اجرای منظم انتخابات و جلوگیری از وقوع تقلب در نظر گرفته شده است.

چند روز پیش کمیسیون انتخابات هند وارد عمل شد تا اجازه به طرح سخنرانی‌های همراه با نفرت پراکنی ندهد و در این‌ راستا به صورت موقت کمپین های انتخاباتی برخی از سیاستمداران احزاب سیاسی را ممنوع کرد.

در ایالت اوتارپرادش ، یوگی آدیتیانات، سر وزیر این ایالت و از چهره‌های ارشد حزب بهاراتیا جاناتا متعلق به مودی ممنوع الفعالیت شد. مقامات کمیسیون انتخابات هند، اعلام کردند که او به دلیل ایراد سخنرانی هایی در ستیز با مسلمانان برای مدت سه روز اجازه  برپایی میتینگ‌های انتخاباتی، نمایش های خیابانی و یا مصاحبه‌های رسانه‌ای را نخواهد داشت.

او مدعی شده که یک “خدای هندو” پیروزی حزب بهاراتیا جاناتا را در انتخابات تضمین خواهد کرد. با این حال مخالفان این حزب تلاش زیادی برای جلب آرای مسلمانان به خود را دارند.

از مجموع جمعیت ۱.۳ میلیارد نفری هند ۸۰ درصد از آنها هندو و ۱۶ درصد نیز مسلمان هستند.

 

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

تدریس خصوصی زبان آلمانی در منزل

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح