کد خبر : 127120
تاریخ انتشار : شنبه 27 نوامبر 2021 - 20:20

دستگیری 14 حفار غیرمجاز در روستای دستگرد امامزاده

دستگیری 14 حفار غیرمجاز در روستای دستگرد امامزاده

سرپرست یگان حفاظت اداره‌کل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: 14 حفار غیرمجاز در روستای دستگرد امامزاده شهرستان شهرکرد دستگیر شدند. به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری –  به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری محمود ابراهیمی اظهار کرد: به دنبال

دستگیری 14 حفار غیرمجاز در روستای دستگرد امامزاده
سرپرست یگان حفاظت اداره‌کل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: 14 حفار غیرمجاز در روستای دستگرد امامزاده شهرستان شهرکرد دستگیر شدند.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری –  به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری محمود ابراهیمی اظهار کرد: به دنبال گزارش‌های رسیده به واحد اطلاعات و اخبار یگان حفاظت مبنی بر کاوش در منطقه تاریخی کمه روستای دستگرد امامزاده و با هماهنگی مقام قضایی و رئیس پاسگاه این روستا و زیرنظر گرفتن تردد خودروهایی با پلاک‌های غیربومی محل حفاران غیرمجاز محاصره و هفت متخلف حین عملیات حفاری دستگیر شدند.
وی افزود: با همکاری یکی از متهمان محل اختفای سرکردگان این باند در شهر سفیددشت از توابع شهرستان بروجن شناسایی و در عملیات جداگانه دیگری با همکاری مقام قضایی و نیروی انتظامی هفت متهم دیگر دستگیر شدند.
ابراهیمی تصریح کرد: از مجموع 14 متهم دستگیر شده 13 نفر غیربومی و اهل استان‌های اصفهان، تهران، کرمان و یک نفر بومی است.
وی بیان کرد: از دستگیرشدگان آلات و ادوات حفاری، دستگاه فلزیاب، مواد شیمیایی خنثی کننده گاز، لباس‌های مخصوص خنثی کننده گاز و مقادیری مواد مخدر از نوع شیشه، تریاک و هروئین کشف و ضبط شد.
ابراهیمی اضافه کرد: متهمان پس از تحقیقات و سپری کردن مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
سرپرست یگان حفاظت اداره‌کل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری استان گفت: به استناد ماده 562 قانون مجازات اسلامی هرگونه حفاری و کاوش به قصد به دست آوردن اموال تاریخی، فرهنگی، ممنوع بوده و متخلفان به حبس از شش ماه تا سه سال و ضبط اشیای مکشوفه به نفع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ضبط آلات و ادوات حفاری به نفع دولت محکوم می‌شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

PLC زیمنس

مبل مینیمال

(BluRay)دانلود فيلم

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

خرید رپورتاژ آگهی