۳۳ درصد واحدهای صادراتی متقاضی، تسهیلات دریافت کردند
از خرداد سال گذشته تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ معادل ۳۵۲ واحد برای دریافت تسهیلات مخصوص واحدهای صادراتی ثبت نام کردند که ۱۸۸ واحد به بانک معرفی و درنهایت ۱۱۷ واحد موفق به دریافت ۱۸۴۸ میلیارد تومان از این تسهیلات شدند که یعنی حدود ۳۳ درصد متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات مخصوص واحدهای صادراتی شدند. به گزارش ایسنا،
از خرداد سال گذشته تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ معادل ۳۵۲ واحد برای دریافت تسهیلات مخصوص واحدهای صادراتی ثبت نام کردند که ۱۸۸ واحد به بانک معرفی و درنهایت ۱۱۷ واحد موفق به دریافت ۱۸۴۸ میلیارد تومان از این تسهیلات شدند که یعنی حدود ۳۳ درصد متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات مخصوص واحدهای صادراتی شدند.
به گزارش ایسنا، بر اساس این آمار در دو ماهه امسال بیش از ۲۳۵۲ میلیارد تومان در قالب ۶۲۸ فقره تسهیلات برای تامین مالی بنگاه های تولیدی کوچک، متوسط و طرحهای نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد، در راستای اقتصاد مقاومتی و بیش از ۱۲۱۸ میلیارد تومان تسهیلات برنامه تولید و اشتغال (تبصره ۱۸) در قالب ۱۳۷ فقره به استانهای مختلف پرداخت شده است.
در این مدت ۱۲۴۶ مورد ثبت نام برای استفاده از تسهیلات رونق تولید انجام شده که ۴۲۶ مورد برای دریافت بیش از ۳۴۳۹ میلیارد تومان تسهیلات به بانکها معرفی شدند و در نهایت ۶۲۸ فقره تسهیلات به ارزش بیش از ۲۳۵۲ میلیارد تومان پرداخت شده است. یعنی حدود ۵۰ درصد از کل ثبت نام کنندگان در فروردین امسال موفق به دریافت این تسهیلات شدند.
در مورد تسهیلات تولید و اشتغال اطلاعات پرداختی تا از ابتدا پایان اردیبهشت نیز منتشر شده که نشان میدهد از اسفند ماه سال ۱۳۹۷ تا آخر فروردین ۱۴۰۰، حدود ۷۶۶۰ مورد ثبت نام برای استفاده از تسهیلات برنامه تولید و اشتغال انجام شده که ۲۷۶۶ مورد برای دریافت تسهیلات ۲۰ هزار و ۶۸۵ میلیارد تومانی به بانک معرفی شده اند. در نهایت ۱۵۱۲ مورد پرداخت تسهیلات به ارزش ۹۹۱۶ میلیارد تومان صورت گرفته است. یعنی حدود ۱۹ درصد از کل ثبت نام کنندگان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.
همچنین در دو ماهه اول امسال ۱۸۱ مورد ثبت نام برای استفاده از تسهیلات برنامه تولید و اشتغال انجام شده که ۱۱ مورد برای دریافت تسهیلات ۲۴۸ میلیارد تومانی به بانک معرفی شده اند. در نهایت ۱۳۷ مورد پرداخت تسهیلات به ارزش ۱۲۱۸ میلیارد تومان صورت گرفته است. یعنی حدود ۷۵ درصد از کل ثبت نام کنندگان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.
لازم به یادآوری است که تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه با بهره ۱۴ درصد پرداخت میشود که متقاضیان میتوانند با ثبتنام در سامانه بهین یاب از این ظرفیت در راستای تامین سرمایه در گردش، نوسازی و بازسازی و یا تکمیل واحدهای تولیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استفاده کنند.
پرداخت ۱۷۲۴ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای صادراتی
همچنین بر اساس این آمار از خرداد سال گذشته تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ حدود ۳۵۲ واحد برای دریافت تسهیلات مخصوص واحدهای صادراتی ثبت نام کردند که ۱۸۸ واحد به بانک معرفی شدند و در نهایت ۱۱۷ واحد موفق به دریافت ۱۸۴۸ میلیارد تومان از این تسهیلات شدند. یعنی حدود ۳۳ درصد متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات مخصوص واحدهای صادراتی شدند.
در دو ماهه امسال نیز ۴۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۵۹۵ میلیارد تومان به واحدهای صادراتی پرداخت شده است. در این مدت ۵۹ فقره ثبت نام برای پرداخت تسهیلات به واحدهای صادراتی انجام شده بود و ۲۶ مورد به به بانکها معرفی شده بودند که یعنی ۷۲ درصد متقاضیان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰