کد خبر : 5423
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 مرداد 1400 - 0:15

گام بلند خادمیاران رضوی در راستای محرومیت‌زدایی

گام بلند خادمیاران رضوی در راستای محرومیت‌زدایی

 دبیر کانون‌های خدمت رضوی چهارمحال و بختیاری هدف فعالیت خادمیاران را محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: حدود ۲۰ کانون تخصصی در استان وجود دارد، این کانون‌ها در شهرستان‌ها نیز فعالیت دارند و یک فرد رابط، امورات را پیگیری می‌کند. حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم حجت‌پناه در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه تشکیلات خادمی امام رضا

گام بلند خادمیاران رضوی در راستای محرومیت‌زدایی

 دبیر کانون‌های خدمت رضوی چهارمحال و بختیاری هدف فعالیت خادمیاران را محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: حدود ۲۰ کانون تخصصی در استان وجود دارد، این کانون‌ها در شهرستان‌ها نیز فعالیت دارند و یک فرد رابط، امورات را پیگیری می‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم حجت‌پناه در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه تشکیلات خادمی امام رضا (ع) افتخاری است، اظهار کرد: جمعیت خادمیاران رضوی ابتدا در سطح شهر مشهد آغاز به‌کار کرد و سپس در استان‌های دیگر شعبه تشکیل داد.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی چهارمحال و بختیاری افزود: این تفکر اشتباه است که بسیاری تنها برای خادمیاری و کشیک دادن در حرم رضوی به عضویت آستان قدس در می‌آیند بلکه بسیاری از این افراد در استان محل زندگی خود به خدمت مشغول هستند.

وی با بیان اینکه در هر استان یک دفتر خادمیاری تأسیس و آغاز به فعالیت کرده‌ایم، گفت: مهم‌ترین فعالیت این دفاتر، شناسایی محرومان و مستضعفان به‌منظور ارائه خدماتی نظیر اعزام زائراولی‌ها به مشهد با همکاری سایر نهادهای دولتی و غیردولتی و نیز ثبت‌نام و گزینش خادمیاران رضوی و سازماندهی آنان در قالب گروه‌های تخصصی برای ارائه خدمت به مردم محروم همان استان است.

وی با اشاره به اینکه تشکیلات خادمی امام رضا (ع) در چهارمحال و بختیاری از بخش معاونت تخصصی و عمومی و معاونت خادمیاری تشکیل می‌شود، افزود: کانون‌های عمومی محله‌ای هستند و عرصه‌های خدمت آنان به‌صورت عمومی بوده و مرکز کانون‌های تخصصی در شهرکرد قرار دارد.

حجت‌پناه با تاکید بر اینکه انگیزه بسیاری از افراد عضو آستان قدس رضوی، رفتن به مشهد نبوده است، بیان کرد: بسیاری از این افراد در شهر خود منشا خیر بوده و در استان خود فعالیت می‌کنند.

وی هدف فعالیت خادمیاران را محرومیت‌زدایی عنوان کرد و ادامه داد: حدود ۲۰ کانون تخصصی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، این کانون‌ها در شهرستان‌ها نیز فعالیت دارند و در هر شهرستان یک فرد رابط، امورات را پیگیری می‌کند.

حجت‌پناه اضافه کرد: از جمله کانون‌های خادمیاری رضوی چهارمحال و بختیاری می‌توان به کانون شعر و ادب، کانون ایثار و شهادت، کانون بانوان، کانون تبلیغ، کانون ورزش و کانون حقوقی اشاره کرد.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی چهارمحال و بختیاری جامعه هدف کانون‌های خدمت رضوی را محرومان جامعه عنوان و بیان کرد: حدود ۲۰۰۰ خادمیار رضوی در استان وجود دارد و بیش از ۱۵۰۰ خادمیار در سامانه فعال هستند، ۷۰۰ نفر از خادمیاران استان دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترا و دارای مدارک پزشکی هستند، عرصه خدمت این خادمیاران مشخص بوده و فعالیت آنان ثبت می‌شود.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سامانه نذورات در حرم راه‌اندازی شده است، گفت: این سامانه در حال ورود به شهرستان‌ها بوده و از این پس مردم کشور می‌توانند نذورات خود را به حساب این سامانه واریز کنند، البته لازم به ذکر است نذورات با توجه به نیت مردم هزینه می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه تفاوتی بین فعالیت خادمیاران رضوی و خیریه‌ها وجود ندارد، گفت: خانواده‌هایی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند، از سوی خادمیاران مورد حمایت قرار نمی‌گیرند و اولویت با خانواده‌های ناشناس است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

کادو شب یلدا

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح