کد خبر : 307
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 مرداد 1400 - 15:00

کارخانه شمش و روی دارزین مورد تأیید نهادهای تصمیم گیر است

کارخانه شمش و روی دارزین مورد تأیید نهادهای تصمیم گیر است

  فرماندار بم گفت: مطالعات علمی، زیرساختی و اجرای طرح کارخانه شمش و روی دارزین درست و مورد تأیید نهادهای تصمیم گیر قرار گرفته است. “هادی شهسوارپور” در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به جلسه بررسی اعتراض تعدادی از کشاورزان درباره محل احداث کارخانه شمس و روی در منطقه دارزین بم با

کارخانه شمش و روی دارزین مورد تأیید نهادهای تصمیم گیر است

  فرماندار بم گفت: مطالعات علمی، زیرساختی و اجرای طرح کارخانه شمش و روی دارزین درست و مورد تأیید نهادهای تصمیم گیر قرار گرفته است.

“هادی شهسوارپور” در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به جلسه بررسی اعتراض تعدادی از کشاورزان درباره محل احداث کارخانه شمس و روی در منطقه دارزین بم با تاکید بر توجه به شفافیت در شهرستان اظهار کرد: با توجه به اینکه مجتمع معدنی فرآوری سرب و روی خان خاتون در حال برداشت است اما فرآیند فرآوری آن در منطقه دیگری انجام می‌شد.
وی بیان کرد: برای اینکه این فرآیند در سطح شهرستان بم انجام شود و ضمن ایجاد اشتغال زایی از خام فروشی نیز جلوگیری بعمل آید، از دکتر اسماعیلی مدیریت این مجتمع خواسته شد که کارخانه شمش و روی را در سطح شهرستان بم احداث کند .
شهسوارپور ادامه داد: راه اندازی مجتمع معدنی سرب و روی خان خاتون ضمن ایجاد اشتغال زایی پایدار، مهاجرت معکوس هم در پی داشته و در بسیاری از روستاهای منطقه ابارق که خالی از سکنه شده بودند اکنون اهالی، بازگشته اند .
فرماندار بم تصریح کرد: همچنین معدن خان خاتون به عنوان معین بخش دهبکری تمام ظرفیت‌های منطقه را شناسایی کرده و در راستای توسعه زیرساخت‌ها و آبادانی منطقه گام برداشته است .
شهسوار پور ادامه داد: یکی از اقدامات انجام شده احداث کارخانه فرآوری روی و شمش در منطقه دارزین با هدف اشتغال پایدار، احیای روستاها و مهاجرت معکوس است.
به گفته وی برای دریافت مجوزهای لازم که ساز و کار خاص خود را دارد، تمامی نهادهایی که برای امتیاز کارخانه مجوز می‌دهند در سطح شهرستان، استان و ملی اظهارنظر کرده اند.
وی درباره تامین آب این کارخانه در دشت دارزین توضیح داد: مدیر این کارخانه، مالک مقداری آب در روستای دکفن است که به دلیل اینکه کیلومترها با این منطقه فاصله داشته با مراجعه به آب منطقه ای و تغییرکاربری از کشاورزی به صنعت، آب به دشت دارزین انتقال داده خواهد شد تا هیچ آبی از این منطقه برداشت نشود .
فرماندار بم ضمن بیان گلایه از انتشار یکسری مطالب در فضای مجازی اعلام کرد: هر شهروندی حق مطالبه ‌گری دارد و در ابتدا باید به مسئول مربوطه مراجعه کرده و اگر پاسخی دریافت نمی‌کرد در شبکه های اجتماعی مشکل خود را مطرح می کرد. بسیاری از مطالب منتشر شده در فضای مجازی تشویش اذهان عمومی را در پی داشته و احساست مردم را جریحه‌دار کرده است.
وی می‌گوید از باغشهر و قنات های بم به خاطر احداث یک کارخانه به راحتی نمی‌گذریم .
شهسوار پور بیان کرد: به دلیل ثبت جهانی بم هر اقدامی که بخواهد انجام گیرد باید مجوزهای لازم را براساس سیاست‌های میراث جهانی داشته باشد وگرنه هیچ دستگاه و ارگانی اجازه ورود به کار نخواهد داشت .
وی عنوان کرد: شاید در کرمان این مجوز یک ماهه صادر می‌شد اما در بم سه سال طول کشید .
فرماندار بم افزود: هدف ما استفاده از ظرفیت های شهرستان بم در راستای حفظ باغشهر و قنوات جهانی بم است از جمله این ظرفیت ها می توان به  صنعت خرما، کشاورزی، گردشگری و همچنین ظرفیت ویژه ای که در ابارق به وجود آمده اشاره کرد.
وی تصریح کرد: قرار نیست به خاطر یکسری حرف غیرعلمی ما یک سرمایه گذاری را منحل کنیم. مبنای عمل ما قانون است و تمدن ۲۸۰۰ ساله بم را خدشه دار نمی‌کنیم زیرا اولویت، حفظ منظر فرهنگی بم است و هر شخصی که با احداث این کارخانه مخالف است می تواند دو کارشناس را با هزینه مالک کارخانه برای بازدید از این طرح آورده و اظهارنظر و ایرادهای زیست محیطی را عنوان کند.
به گفته شهسوارپور در کنار راه اندازی این کارخانه توسعه دارزین، بخش دهبکری و در کنار آن بم را خواهیم داشت و نباید جلوی توسعه شهرستان را بگیریم و بعد بگوییم چرا شهرهای دیگر توسعه دارند و ما عقب ماندیم؟
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح