کد خبر : 190812
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 دی 1400 - 18:25

کارت ملی در فارس جایگزین دفترچه تامین اجتماعی می‌شود

کارت ملی در فارس جایگزین دفترچه تامین اجتماعی می‌شود

ایسنا/فارس مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس اعلام کرد که از ابتدای اسفندماه و با هدف تحقق نسخه الکترونیک، در این استان کارت ملی جایگزین دفترچه درمانی افراد تحت پوشش این بیمه خواهد شد. ابراهیم کشاورز یکشنبه ۱۹ بهمن به خبرنگاران گفت: افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی این امکان را دارند که هنگام مراجعه به

کارت ملی در فارس جایگزین دفترچه تامین اجتماعی می‌شود

ایسنا/فارس مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس اعلام کرد که از ابتدای اسفندماه و با هدف تحقق نسخه الکترونیک، در این استان کارت ملی جایگزین دفترچه درمانی افراد تحت پوشش این بیمه خواهد شد.

ابراهیم کشاورز یکشنبه ۱۹ بهمن به خبرنگاران گفت: افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی این امکان را دارند که هنگام مراجعه به پزشک یا موسسه‌های تشخیصی و درمانی، بدون ارائه دفترچه و تنها با همراه داشتن کارت ملی، شناسنامه یا جلد دفترچه بیمه درمانی، احراز هویت شده و خدمات مورد تقاضا را دریافت کنند.

کشاورز با اشاره به توقف چاپ دفترچه‌های کاغذی بیمه درمانی تامین اجتماعی از اول اسفند گفت: بیمه شدگان و بازنشستگانی که صفحات دفترچه آنها تمام شده است، دیگر نیازی به دریافت دفترچه جدید ندارند، اما صفحات سفید موجود در دفترچه‌های کاغذی بیمه شده‌ها کماکان معتبر و قابل استفاده خواهد بود.

او ادامه داد: بیمه‌شدگان و مستمری بگیران اصلی و تبعی باید قبل از مراجعه به مراکز درمانی نسبت به استعلام استحقاق درمان خود اقدام کرده و از پوشش بیمه‌ای اطمینان کسب کنند.

کشاورز با بیان اینکه برای استعلام استحقاق درمان، نیازی به مراجعه حضوری نیست، گفت: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سایت es.tamin.ir یا با شماره گیری #۱۴۲۰*۴* یا #۱۶۶۶* بوسیله تلفن همراه از وضعیت پوشش بیمه ای خود مطلع شوند.

او حذف دفترچه های کاغذی را گامی در تحقق پرونده سلامت الکترونیک تامین اجتماعی دانست و گفت: در این طرح با همکاری پزشکان و مراکز تشخیصی درمانی، نسخه الکترونیک جایگزین نسخه‌های کاغذی شده و بیمه شدگان می توانند با ایجاد حساب کاربری در سامانه es.tamin.ir، سوابق درمانی خود را در منوی پرونده سلامت الکترونیک خود ملاحظه کنند.

مدیر کل تامین اجتماعی فارس موفقیت و دستیابی به اهداف این طرح را در گرو همکاری پزشکان و موسسه‌های تشخیصی و درمانی دانست و افزود: پزشکان و موسسه‌ها طرف قرارداد پس از احراز هویت فرد با رویت کارت ملی، شناسنامه یا جلد دفترچه درمانی، و انجام استعلام برخورداری فرد از استحقاق درمان یا همان پوشش بیمه‌ی درمان، می توانند نسبت به نسخه‌نویسی و ارایه خدمات تشخیصی و درمانی‌ در بستر الکترونیک اقدام کنند.

کشاورز خاطرنشان کرد که پزشکان و موسسه‌های ارائه دهنده خدمات تشخیصی و درمانی در صورت قطع بودن سیستم مکانیزه این امکان را دارند که از سرنسخه مخصوص مطب‏ پزشک یا سرنسخه متعلق به موسسه درمانی به جای برگ دفترچه درمانی بیمار، اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح