کد خبر : 117271
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 آذر 1400 - 23:34

چهار گام شهرداری ابرکوه در راستای مقابله با کرونا

چهار گام شهرداری ابرکوه در راستای مقابله با کرونا

ایسنا/یزد شهردار ابرکوه چهار اقدام اصلی و اساسی شهرداری در راستای مقابله با کرونا را اطلاع‌رسانی، محدودیت تردد، محلول‌پاشی و تعطیلی مراکز تفریحی و مناطق گردشگری عنوان کرد. «سید علیرضا رسولی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اولین گام شهرداری ابرکوه در راستای مقابله با کرونا، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی با پویش «در خانه بمانیم» از طریق

چهار گام شهرداری ابرکوه در راستای مقابله با کرونا

ایسنا/یزد شهردار ابرکوه چهار اقدام اصلی و اساسی شهرداری در راستای مقابله با کرونا را اطلاع‌رسانی، محدودیت تردد، محلول‌پاشی و تعطیلی مراکز تفریحی و مناطق گردشگری عنوان کرد.

«سید علیرضا رسولی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اولین گام شهرداری ابرکوه در راستای مقابله با کرونا، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی با پویش «در خانه بمانیم» از طریق ارسال پیامک، فضای مجازی، رسانه‌های عمومی شهرستان، بیلبوردهای تبلیغاتی و تلویزیون شهری بود تا همراهی مردم را نیز داشته باشیم.

وی ابراز کرد: در گام بعدی و ظرف کمتر از ۴۸ ساعت تمام مناطق گردشگری، تفریحی و فضاهای عمومی شهر را با اطلاع‌رسانی و همکاری مردم به صورت غیرفعال درآورده و تا به امروز نیز ورود به این مراکز تجمعی ممنوع است.

رسولی به همراهی مردم از بعد اجتماعی در تمام مراحل اشاره کرد و افزود: در گام سوم موضوع محدودیت شدید تردد درون‌ شهری مطرح شد و در همین راستا علاوه بر ورودی‌های شریانی شهرستان، دو محور اصلی شهر ابرکوه با همکاری ناجا، پلیس راهور، هلال‌احمر، سپاه، فرمانداری و سایر نهادها، به عنوان دومین فیلتر به طور کامل مسدود شد.

وی ادامه داد: شهر تاریخی ابرکوه در مثلث گردشگری کشور قرار گرفته و دروازه استان یزد از سمت فارس محسوب می‌شود لذا با هماهنگی، اطلاع‌رسانی و تعامل با شهرهای هم‌جوار توانستیم سفرهایی که به سمت ابرکوه، تفت و یزد صورت می‌گیرد را کنترل کرده و تجمع در این شهرستان را کاهش دهیم.

شهردار ابرکوه محلول‌پاشی، گندزدایی و ضدعفونی معابر سطح شهر را چهارمین گام در مجموعه اقدامات شهرداری برای مقابله با کرونا عنوان کرد و افزود: با همکاری گروه‌های بسیجی، هیئت‌های مذهبی و فعالین اجتماعی محلات هدف را تشخیص داده و اقدام به محلول‌پاشی کردیم.

رسولی اضافه کرد: ابرکوه دارای ۳۰۰ هکتار بافت تاریخی ثبت شده است که تراکم جمعیت در این مناطق نیز بسیار زیاد است و بر همین اساس گسیل نیروهای مردمی جهت ضدعفونی، در این مناطق بیشتر بود.

این مسئول تأکید کرد: ضدعفونی معابر، کوچه‌ها و مسیرهای پرتردد بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان و همچنین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا شهرستان، با حضور ۵ تیم به صورت ۴۸ ساعت یک بار در حال انجام است.

شهردار ابرکوه در پایان نیز تأکید کرد: به خاطر این که نیروهای بسیجی در ضدعفونی و محلول‌پاشی معابر پا را فراتر از ضوابط علمی و بهداشتی فراتر نگذارند، اقدامات مذکور با هماهنگی و نظارت کامل شبکه بهداشت و درمان صورت گرفته، بدین ترتیب که از رهاسازی مواد ضدعفونی‌کننده در فضا و جو اجتناب شده و تأکید بر این بوده که صرفاً سطوحی که مردم با آن در تماس هستند، ضدعفونی شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح