کد خبر : 156067
تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 آذر 1400 - 16:17

پیشنهاد ۴ گانه به بوسنی برای معرفی محصولات دانش بنیان ایرانی

پیشنهاد ۴ گانه به بوسنی برای معرفی محصولات دانش بنیان ایرانی

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی پیشنهاد ۴ گانه‌ای برای همکاری ایران با بوسنی ارائه داد و گفت: در حال حاضر نزدیک به ۶ هزار شرکت دانش بنیان، ۱۰ هزار شرکت فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری و ۶ هزار شرکت استارت‌آپی تحت عنوان نوآفرین در ایران مشغول به فعالیت هستند و این پیشنهادات در دو

پیشنهاد ۴ گانه به بوسنی برای معرفی محصولات دانش بنیان ایرانی

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی پیشنهاد ۴ گانه‌ای برای همکاری ایران با بوسنی ارائه داد و گفت: در حال حاضر نزدیک به ۶ هزار شرکت دانش بنیان، ۱۰ هزار شرکت فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری و ۶ هزار شرکت استارت‌آپی تحت عنوان نوآفرین در ایران مشغول به فعالیت هستند و این پیشنهادات در دو کشور ارمنستان و آذربایجان آزموده شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر علی وحدت، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در دیدار سفیر بوسنی و هرزگوین بر بسترسازی صندوق نوآوری برای توسعه بازارهای صادراتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: به‌طور مشخص از ۱۰ سال پیش در حوزه توسعه اقتصاد دانش بنیان فعالیت می‌کنیم. ایران، دانشگاه و نیروی انسانی توانمندی در تولید علم دارد، به‌طوری‌که در برخی حوزه‌ها بین ۱۰ کشور برتر جهان قرار می‌گیریم؛ اما در زمینه تولید ثروت از دانش مشکل داریم. بر این اساس صندوق نوآوری با ابزارهای مختلف تلاش کرده تا از توسعه محصولات دانش بنیان به بازارهای داخلی و خارجی حمایت کند.

وحدت تاکید کرد: در حال حاضر نزدیک به ۶ هزار شرکت دانش بنیان، ۱۰ هزار شرکت فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری و ۶ هزار شرکت استارت‌آپی تحت عنوان نوآفرین در ایران مشغول به فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به رابطه ایران با بوسنی و هرزگوین، خاطرنشان کرد: پیشنهادات همکاری از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی پیش از این به کشورهایی مانند ارمنستان و آذربایجان ارائه و آزموده شده است و با وجود تجربه‌های پیشین می‌تواند به سرعت در بوسنی این پیشنهادات اجرایی شود.

وی در این باره توضیح داد: به عنوان مثال در وبینار آشنایی با ظرفیت‌های دو طرف، شرکت‌ها می‌توانند با فرصت‌های بازرگانی و سرمایه‌گذاری در کشور بوسنی آشنا شوند. همچنین امکان اعزام یک هیات تجاری برای مذاکره و یافتن حوزه کاری مشترک میان شرکت‌های دو کشور وجود دارد.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی به توانمندی بالای شرکت‌های دانش بنیان ایرانی اشاره کرد و گفت: ما در حوزه‌های مختلف “های‌تک” مانند تجهیزات پزشکی توانمندی و محصول داریم که امکان صادرات آنها به اروپا نیز فراهم است. همکاری اقتصادی میان دو کشور می‌تواند باعث افزایش همکاری فرهنگی و برقراری ارتباط بیشتر بین دو ملت شود. بخش خصوصی هماهنگ کننده شرکت‌های دانش بنیان است و در اتاق بازرگانی کرسی دارند و به ما در این مسیر کمک می‌کنند.

همچنین در این جلسه دکتر سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی پیشنهادات قابل اجرای صندوق نوآوری برای توسعه بازار محصولات دانش بنیان در کشور بوسنی و هرزگوین را ارائه کرد و گفت: برای آغاز تعاملات بین ایران و بوسنی هرزگوین در زمینه معرفی محصولات دانش بنیان ایرانی، ۴ پیشنهاد اجرایی داریم که شامل “برگزاری وبینار و نشست ترویجی و توجیهی برای آشنایی با ظرفیت‌های دو طرف”، “اعزام و پذیرش هیات تجاری”، “برگزاری نمایشگاه اختصاصی محصولات دانش بنیان” و “راه‌اندازی نمایشگاه دائمی محصولات دانش بنیان ایرانی در بوسنی” می‌شود.

وی تاکید کرد: در این زمینه رایزنی‌های اولیه با اتاق بازرگانی ایران برای برپایی نمایشگاه دائمی در بوسنی نیز انجام شده است. ما به دنبال تسهیل‌گری ارتباط شرکت‌های ایرانی با جامعه هدف هستیم.

در این دیدار همچنین سمیر ولاجیچ، سفیر بوسنی و هرزگوین در ایران ضمن اشاره به ارتباط عاطفی دو ملت بعد از جنگ بوسنی، از عدم ارتباط تجاری و اقتصادی بین دو کشور ابراز تاسف کرد و گفت: پیشنهادات اجرایی شما می‌تواند در بوسنی اجرایی شود و ما از پیشنهادات شما استقبال می‌کنیم. امکان همکاری در سطوح مختلف چون علمی، تولیدی و مبادلات محصولات وجود دارد. بسیاری از پیشنهادهای شما به راحتی قابل اجرا است و از راه‌اندازی نمایشگاه دائمی محصولات دانش بنیان نیز استقبال می‌کنیم.

بر اساس اعلام روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی با بیان اینکه بوسنی و هرزگوین می‌تواند پایگاه صادرات محصولات دانش بنیان به اروپا باشد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر محصولات ایران با چند واسطه در بازار بوسنی وجود دارند؛ اما با برقراری ارتباط مستقیم می‌توانیم محصولات ایرانی را بدون واسطه در بوسنی عرضه کنیم، بنابراین ما از هر پیشنهادی که شما ارائه کنید، حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح