کد خبر : 167256
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آذر 1400 - 15:06

فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در البرز

فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در البرز

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۳۰ نفر رسیده است. دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز پنجم اسفند ماه  ۳۲ بیمار با

فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در البرز

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۳۰ نفر رسیده است.

دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز پنجم اسفند ماه  ۳۲ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز  ۳۱ هزار و ۶۰۱ نفر  است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۲۹۲ نفر شامل موارد  قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای  ۹۹  نفر به بیماری  کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۳۰ نفر رسیده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۸ هزار و ‌۵۷۵ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کتاب روانشناسی رشد روان آموز

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

دفتر مشق مستر راد

لنز سبز

لنز عسلی

لنز طوسی

لنز یخی

خرید بیت کوین

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی