کد خبر : 68941
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 آبان 1400 - 22:08

صندوق حمایت از بخش منابع طبیعی و آبخیزداری در خراسان رضوی تأسیس می‌شود

صندوق حمایت از بخش منابع طبیعی و آبخیزداری در خراسان رضوی تأسیس می‌شود

 مجری صندوق حمایت توسعه بخش منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ظرفیت تشکیل تعاونی‌ها در شهرستان‌ها وجود دارد و باید پس از اخذ رتبه‌های لازم در قالب آیین‌نامه مربوطه نسبت به تأسیس صندوق حمایت از منابع طبیعی و آبخیزداری اقدام شود.  احمدرضا  لعلی‌نیا در سفر به مشهد بیان کرد: بخش کشاورزی به دلیل اهمیت تولید مواد غذایی

 صندوق حمایت از بخش منابع طبیعی و آبخیزداری در خراسان رضوی تأسیس می‌شود

 مجری صندوق حمایت توسعه بخش منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ظرفیت تشکیل تعاونی‌ها در شهرستان‌ها وجود دارد و باید پس از اخذ رتبه‌های لازم در قالب آیین‌نامه مربوطه نسبت به تأسیس صندوق حمایت از منابع طبیعی و آبخیزداری اقدام شود.

 احمدرضا  لعلی‌نیا در سفر به مشهد بیان کرد: بخش کشاورزی به دلیل اهمیت تولید مواد غذایی در دنیا مورد حمایت دولت‌ها و حتی کشورهای پیشرفته است.

وی افزود: از سال ۱۳۲۷ که نظام برنامه‌ریزی در ایران تشکیل شده تاکنون این نظام در منابع طبیعی برای حفظ و حراست از عرصه‌های ملی وجود داشته است.

نماینده سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد: ظرفیت تشکیل تعاونی‌ها در شهرستان‌ها وجود دارد و باید پس از اخذ رتبه‌های لازم در قالب آیین‌نامه مربوطه نسبت به تأسیس صندوق حمایت از منابع طبیعی و آبخیزداری اقدام شود.

در ادامه نیز دکتر هوشنگ محمدی، عضو هیأت مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه بخش منابع طبیعی که در جمع مدیران عامل شرکت‌های تعاونی فراگیر تخصصی منابع طبیعی و آبخیزداری و مؤسسین صندوق حمایت در خراسان رضوی حضور یافته طی سخنانی به وضعیت موجود صندوق ها در کشور پرداخت و گفت: از ۱۶۶ صندوق حمایت از بخش منابع طبیعی موجود در کشور ، ۳۲ صندوق مربوط به بخش کشاورزی ، ۲ صندوق مربوط به فعالیت زنان روستایی ، ۱۰ صندوق بخش منابع طبیعی و آبخیزداری ، ۱۰ صندوق تخصصی محصولاتی مانند چای و ۹۳ صندوق در سطح شهرستان‌ها و یک صندوق در منطقه سیستان مشغول فعالیت هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی، وی افزود: سرمایه اولیه این شرکت‌ها را بالغ بر  ۲۳۳ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود این رقم باید تا پایان سال جاری به ۲۸۰۰ میلیارد تومان برسد.

وی افزود: هدف از تشکیل این صندوق‌ها تقویت بنیه مالی و افزایش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی است و ما تلاش می کنیم تا با ارتقاء صندوق‌ها به بانک بتوانیم بر اساس قانون ضمن تشکیل شرکت های بازرگانی ، نسبت به اخذ وام‌های داخلی و خارجی و عرضه اوراق مشارکت اقدام کنیم.

محمدی خاطرنشان کرد: چنانچه متخصصین، بخش مالی و تعاونی‌ها به‌عنوان سه ضلع یک مثلث همسو عمل کنند بخش کشاورزی می‌تواند نقش خود را در اقتصاد کشور بیش از پیش نمایان کند.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح