کد خبر : 158784
تاریخ انتشار : شنبه 20 آذر 1400 - 15:14

شماره جدید نشریه دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره جدید نشریه دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا»؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد. به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، “تاریخچه و پروسه پاستیل”، “افزودنی‌ها”، “خط تولید مارگارین”، “خط تولید کیک”، “ترجمه مقاله پروبیوتیک”، “اولتراسوند در صنایع غذایی”، “تقلبات شیر”، “پساب‌های صنعتی و انواع پرکن‌ها” و “نکاتی درباره

شماره جدید نشریه دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا»؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، “تاریخچه و پروسه پاستیل”، “افزودنی‌ها”، “خط تولید مارگارین”، “خط تولید کیک”، “ترجمه مقاله پروبیوتیک”، “اولتراسوند در صنایع غذایی”، “تقلبات شیر”، “پساب‌های صنعتی و انواع پرکن‌ها” و “نکاتی درباره رزومه‌نویسی” از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماه می‌خوانیم.

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی«صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و مدیر مسئولی طه عبدالملکی و سردبیری دنیا فرج‌زاده به صورت گاهنامه منتشر شده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

شرکت زیمنس در تهران