کد خبر : 93704
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آبان 1400 - 21:25

سرعت؛ شرط اثربخش بودن درمان سکته قلبی حاد

سرعت؛ شرط اثربخش بودن درمان سکته قلبی حاد

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل با انجام مطالعه‌ای عنوان کردند که مهم‌ترین نکته در سیر درمان و نتیجه درمان بیماران سکته قلبی حاد، مراجعه به موقع به مراکز و درمان مناسب و سریع بیماران است. به گزارش ایسنا، سکته قلبی حاد یکی از شایع‌ترین تشخیص‌ها در بیماران بستری در سطح جهان بوده و مرگ‌ومیر قابل توجهی را به

سرعت؛ شرط اثربخش بودن درمان سکته قلبی حاد

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل با انجام مطالعه‌ای عنوان کردند که مهم‌ترین نکته در سیر درمان و نتیجه درمان بیماران سکته قلبی حاد، مراجعه به موقع به مراکز و درمان مناسب و سریع بیماران است.

به گزارش ایسنا، سکته قلبی حاد یکی از شایع‌ترین تشخیص‌ها در بیماران بستری در سطح جهان بوده و مرگ‌ومیر قابل توجهی را به خود اختصاص می‌دهد. شایع‌ترین استراتژی برای درمان بیماران سکته قلبی حاد، به خصوص در مراکز کوچک‌تر، درمان ترومبولیتیکی است.

ارتقای فرهنگ بهداشتی جامعه و تجهیز اورژانس ۱۱۵ تاثیر مهمی در کاهش زمان تاخیر بیمارستانی دارد، ولی در سرتاسر دنیا میزان موفقیت در کاهش زمان تاخیر بیمارستانی، کمتر بوده است. به همین دلیل بیشترین تاکید باید روی کاهش تاخیر داخل بیمارستانی صورت پذیرد.

بر همین اساس پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل با انجام یک مطالعه، ۷۲ نفر از بیماران سکته حاد قلبی را از زمان ورود به بیمارستان تا شروع درمان مورد بررسی قرار دادند.

نتایج پژوهش نشان دهنده این است که مهم‌ترین نکته در سیر درمان و نتیجه درمان این بیماران، مراجعه به موقع به مراکز و درمان مناسب و سریع بیماران است.

از آن‌جایی که در اکثر کشورها موفقیت تاخیر بیمارستانی، بیشتر از کاهش تاخیر خارج بیمارستانی بوده است؛ بنابراین پژوهشگران این مطالعه پیشنهاد می‌کنند پس از مجزا کردن اورژانس بیماران قلبی از سایر بیماران و انجام آموزش‌های لازم به پزشکان اورژانس، مجدداً مطالعه‌ای در این خصوص از بیماران سکته حاد قلبی صورت گیرد.

همچنین مجهز کردن بیمارستان امام خمینی زابل به بخش مراقبت‌های ویژه نیز می‌تواند به پایین آوردن زمان ورود بیمار به بیمارستان تا شروع درمان کمک کند، زیرا این بیماران پس از تشخیص به بیمارستان امیرالمومنین اعزام می‌شوند.

نتایج این پروژه تحقیقاتی با عنوان «بررسی فاصله زمانی بین شروع علائم بالینی تا دریافت استرپتوکیناز در مبتلایان به سکته قلبی حاد بیمارستان امیرالمومنین زابل در سال ۱۳۹۲» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر شده و جواد افشاری، زهره محمودی و عباسعلی رمضانی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل در انجام این طرح تحقیقاتی مشارکت داشتند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح