سامان کاشی بی کاشی
کارخانه سامان کاشی بروجرد در گذشته یکی از بهترین واحدهای تولید کاشی در خاورمیانه بود که حدود ۳۰۰ کارگر در آن مشغول به کار بودند اما امروز در لیست بلندبالای کارخانههای تعطیل استان لرستان قرار گرفته است. سامان کاشی بعد از ۲۴ سال فعالیت مستمر، در سال ۹۳ با مشکل روبرو شد و حتی در
کارخانه سامان کاشی بروجرد در گذشته یکی از بهترین واحدهای تولید کاشی در خاورمیانه بود که حدود ۳۰۰ کارگر در آن مشغول به کار بودند اما امروز در لیست بلندبالای کارخانههای تعطیل استان لرستان قرار گرفته است.
سامان کاشی بعد از ۲۴ سال فعالیت مستمر، در سال ۹۳ با مشکل روبرو شد و حتی در برههای طی حکم قضایی دادگاه بنا شد که برای پرداخت حقوق معوقه کارگران، تجهیزات کارخانه به فروش برسد اما بعد، مسئولان این حرکت را اقدامی ضد تولید دانستند و از این کار منصرف شدند.
پس از تعطیلی سامان کاشی بارها و بارها از سوی مسوولان وعدههایی مبنی بر بازگشایی این واحد تولیدی داده شد اما هیچ کدام از آنها تاکنون محقق نشده است اما در چندماه اخیر صحبت از راهاندازی مجدد آن شده است.
کارخانه سامان کاشی راهاندازی میشود
عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در اینباره مدتی پیش گفته بود: تاکنون جلسات مختلفی در سطح کشور و استانی با مدیران مرتبط و مالک کارخانه سامان کاشی برگزار شده و امیدواریم در سال تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها این کارخانه احیا شود.
وی تصریح کرد: در جلسات مختلف قرار شد کارخانه سامان کاشی تا اوایل مردادماه سال جاری شروع به کار کند و در این مسیر موانع مرتفع شود.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس خاطرنشان کرد: طبق توافق گذشته قرار شد که مدیرعامل این کارخانه به جد دنبال این موضوع باشد و تلاش خود را بکند.
گودرزی اضافه کرد: همزمان به دنبال سرمایهگذاری دیگری که توانایی احیای این کارخانه را داشته باشد هستیم که در صورت نیاز کارخانه به سرمایهگذار دیگری واگذار شود.
وی بیان کرد: پیرو درخواست مدیرعامل سامان کاشیکارهای احیای آن را دنبال میکنیم و این سلسله جلسات به درخواست ایشان بوده است.
راهاندازی مجدد سامان کاشی نیازمند همکاری همه دستگاههاست
فاطمه مقصودی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با پیگیریهای مستمر در سال تولید، پشتیبانیها و موانع زداییها منشا خیر باشیم.
وی تصریح کرد: کارخانه سامان کاشی بعد از هفت سال تعطیلی با مجاهدتها و تلاشهای شبانهروزی راهاندازی میشود.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس خاطرنشان کرد: راهاندازی این واحد تولیدی نقش بسیار موثری در ایجاد تولید و اشتغال مفید در سطح شهرستان خواهد داشت.
مقصودی اضافه کرد: راهاندازی واحدهای تولیدی و صنعتی تعطیل یا نیمه تعطیل از جمله برنامههای راهبردی و محوری در سطح شهرستان خواهد بود.
وی بیان کرد: با حضور و پیگیریهای مدیران استان و تلاشهای انجام شده، اقدامات گسترده و همهجانبهای برای احیای سامان کاشی در حال اجراست.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس ادامه داد: این صنعت مهم شهرستان به دلیل مشکلات عدیده از گذشته تعطیل شده و احیا و راهاندازی مجدد آن نیازمند همکاری همه دستگاههاست.
مقصودی عنوان کرد: مالک و سرمایهگذار این پروژه برای احیای کارخانه در تلاش است و ما نیز به عنوان دستگاههای متولی باید در این راه اقدامات گستردهتری داشته باشیم.
با پرداخت تسهیلات میتوانیم در آینده نزدیک شاهد احیای دوباره سامان کاشی باشیم
محسنی مالک کارخانه سامان کاشی نیز در اینباره، اظهار کرد: باید با استفاده از تجهیزات موجود در انبارها عملیات بازسازی و بهسازی را آغاز کنیم.
وی تصریح کرد: باید با وصل کردن گاز برای تست خطوط تولید پس از عملیات بازسازی اقدام کنیم.
مالک کارخانه سامان کاشی خاطرنشان کرد: در روزهای آینده سطح دسترسی تیم بازسازی بیشتر میشود تا بتوانیم با سرعت بیشتر و بر اساس برنامه زمانبندی شده پیش برویم.
محسنی اضافه کرد: در ماههای گذشته تلاش های گستردهای برای احیای این صنعت در شهرستان انجام شده که با تسریع در پرداخت تسهیلات میتوانیم در آینده نزدیک شاهد احیای دوباره سامان کاشی باشیم.
در آینده نزدیک مشکل مجوزهای زیست محیطی نیز رفع میشود
بهزاد منصوری رئیس سازمان صمت لرستان نیز در اینباره، اظهار کرد: در آینده نزدیک مشکل مجوزهای زیست محیطی نیز رفع میشود و با تلاش های مجموعه صمت در استان و شهرستان و همکاری تیم فنی کارخانه باید در روند بازسازی این پروژه تسریع شود.
وی تصریح کرد: پس از دریافت پروانه بهرهبرداری و رفع مشکلات زیست محیطی، روند دریافت تسهیلات نیز سرعت پیدا میکند.
برای احیای کارخانه سامان کاشی آمادگی کامل داریم
کرم گودرزی مدیر عامل شرکت گاز لرستان نیز در اینباره، اظهار کرد: برای احیای این صنعت آمادگی کامل را داشته و در این راستا آمادگی تقسیط بدهی گاز را داریم تا امور برای احیای کارخانه تسهیل شود.
قابل ذکر است، ترکی رئیس اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان تهران طی نشستی با نماینده شهرستان بروجرد در مجلس شورای اسلامی، مالک و سهامداران کارخانه سامان کاشی بروجرد در محل اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری تهران به بررسی مشکلات این کارخانه با هدف رفع موانع تولید و ایجاد شرایطی برای راه اندازی مجدد آن پرداخت.
در این نشست در خصوص مشکلات و موانع و احیاء و راهاندازی مجدد کارخانه سامان کاشی بروجرد و همچنین اقدامات انجام شده پرداخت و پس از بررسی این موارد، تدابیر و تصمیمات مقتضی در این زمینه اتخاذ شد.
کارخانه سامان کاشی بروجرد در حال حاضر تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان تهران است که امید میرود در سال تولید، پشتیبانی و مانعزداییها کارخانه سامان کاشی به عرصه تولید برگردد و در لیست کارخانههای فعال قرار بگیرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰