کد خبر : 208708
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 اردیبهشت 1402 - 17:50

سالانه بیش از ۳۱ هزار تن گوشت قرمز در همدان تولید می‌شود

سالانه بیش از ۳۱ هزار تن گوشت قرمز در همدان تولید می‌شود

به گزارش ایلنا از همدان، علی خدارحمی افزود: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان همدان ۵۲ تن و سرانه مصرف آن نیز در استان همدان ۱۰ کیلوگرم است. وی درباره میزان تولید گوشت قرمز گوسفندی و گوساله‌ای ادامه داد: میزان تولید گوشت گوساله در همدان در سال ۱۹ هزار و ۳۰۰ تن و گوشت گوسفندی

سالانه بیش از 31 هزار تن گوشت قرمز در همدان تولید می‌شود

به گزارش ایلنا از همدان، علی خدارحمی افزود: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان همدان ۵۲ تن و سرانه مصرف آن نیز در استان همدان ۱۰ کیلوگرم است.

وی درباره میزان تولید گوشت قرمز گوسفندی و گوساله‌ای ادامه داد: میزان تولید گوشت گوساله در همدان در سال ۱۹ هزار و ۳۰۰ تن و گوشت گوسفندی ۱۲ هزار و ۷۰۰ تن است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان تعداد اشتغال در بخش دامداری استان همدان را ۵۶ هزار و ۵۹۲ نفر عنوان کرد که از این تعداد ۱۹ هزار و ۹۰۰ نفر در بخش دامداری سنگین و ۳۶ هزار و ۶۸۰ نفر در دامداری سبک فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: در استان همدان ۳۳۷ هزار و ۷۰۰ دام سنگین و یک میلیون و ۳۹۲ هزار راس دام سبک وجود دارد.

خدا رحمی گفت: در استان ۳۸۶ واحد گاوداری شیری با ۵۲ هزار و ۴۷۰ راس دام سنگین و ۳۰۰ واحد گوساله پرواری با ۳۲ هزار راس وجود دارد.

وی درباره میزان تولید شیر استان همدان یادآور شد: میزان تولید سالانه شیر در استان ۳۴۶ هزار و ۲۰۰ تن است که ۲۰۸ هزار تن در داخل استان استفاده می شود و ۱۳۸ هزار و ۲۰ تن به دیگر استانهای کشور ارسال می‌شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نوع گوشت مصرف هر شهرستان را مطابق با سلیقه و گرایش تغذیه ای مردم آن منطقه دانست و یادآور شد: مردم در نهاوند و تویسرکان بیشتر گوشت گوساله و در همدان و کبودرآهنگ بیشتر گوشت گوسفند مصرف می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در استان همدان حدود ۴۰۰ واحد دامداری صنعتی وجود دارد، افزود: ۱۵۶ واحد بره پرواری با ۵۷ هزار و ۶۶۰ راس بره و ۷۰ واحد پرورش میش با ۵۰ هزار و ۵۴۰ گوسفند در استان فعالیت دارند.

خدا رحمی درباره نحوه تامین نهاده های دامی برای دامداران گفت: تامین نهادهای دولتی به صورت مستقیم و از طریق سامانه بازارگاه بر اساس خوداظهاری دامدار تخصیص داده می شود.

وی افزود: میزان ۳۰ درصد نیاز دام سبک و ۵۰ درصد تغذیه دام سنگین از طریق سامانه بازارگاه انجام می شود و بقیه نهاده ها که بخش عمده آن علوفه است از بازار آزاد یا زمین های «خوددامدار» تهیه می‌شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تاکید کرد: دولت نقشی در توزیع یونجه و کاه ندارد و این مسئله در بازار داخلی و از طریق عرضه و تقاضا انجام می‌شود.

وی یادآور شد: دامداری صنعتی نهادهای خود را از داخل کشور و دامداری سبک نیز نهاده‌های مورد نیاز خود را از داخل استان تهیه می‌کند.

خدارحمی قیمت بره پرواری زنده را کیلویی ۱۵۰ هزار تومان تا ۱۶۰ هزار تومان و به صورت لاشه‌ای و قیمت گوساله نیز ۱۱۵ تا ۱۳۰ هزار تومان به صورت دام زنده عنوان کرد.

وی درباره راهکارهای کاهش قیمت گوشت قرمز گفت: از طریق استفاده از نژادهای پربازده که درصد دوقلو زایی آنها بالاست مانند نژاد رومانف، بهبود تغذی، رعایت بهداشت دامداری و استفاده از پسماندها محصولات کشاورزی و کارخانجات می توان به افزایش بهره وری و در نتیجه کاهش قیمت محصول کمک کرد.

انتهای پیام/منبع:ایلنا ‌

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح