زیاده طلبیها رودخانههای فارس را به نابودی میکشاند
عکس آرشیوی است. ایسنا/فارس مدیر دفتر سواحل و رودخانههای شرکت آب منطقهای فارس با بیان اینکه زیاده طلبیها، حریم و بستر رودخانههای استان را نشانه رفته است، گفت: حریم و بستر رودخانههای استان از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۴۲۰۰ بار مورد تجاوز قرار گرفته است. سید جواد موسویفر بیان کرد: طول رودخانههای فارس حدود ۱۴
ایسنا/فارس مدیر دفتر سواحل و رودخانههای شرکت آب منطقهای فارس با بیان اینکه زیاده طلبیها، حریم و بستر رودخانههای استان را نشانه رفته است، گفت: حریم و بستر رودخانههای استان از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۴۲۰۰ بار مورد تجاوز قرار گرفته است.
سید جواد موسویفر بیان کرد: طول رودخانههای فارس حدود ۱۴ هزار و ۴۰۰ کیلومتر است اما دست تجاوز هر لحظه دست از حریم و بستر این مجاری حیاتی آبی بر نمیدارد.
به گزارش ایسنا به نقل از آب منطقهای فارس، موسویفر گفت: امسال حریم و بستر رودخانههای استان فارس حدود ۴۰۰۰ بار مورد تصرف و ساخت و سازهای غیرقانونی قرار گرفته و بیش از ۲۸۰ بار بستر رودخانهها با برداشت غیرمجاز مصالح شن وماسه دستخوش تغییر مخرب شده است.
موسویفر افزود: خوشبختانه ۲۷۰ مورد از تصرفات را با هماهنگی دستگاه قضایی و همکاری نیروی انتظامی آزاد شده که برای ادامه این آزادسازیها نیازمند همکاری بیشتر دستگاه قضایی هستیم.
مدیر دفتر سواحل و رودخانههای شرکت آب منطقهای فارس ادامه داد: عملیات مقابله با جرائم حوزه سواحل و رودخانههای استان از ابتدای سال تاکنون خوشبخاته رفع تصرفات قابل توجهی داشته، به طوری که بیش از ۳۲ هکتار از اراضی تصرف شده در حریم و بستر رودخانههای استان آزاد شدهاند.
موسویفر تاکید کرد: رودخانهها، حوضههای آبریز رودخانه و حریم رودخانهها یکی از مهمترین اکوسیستمهای آبی هم از لحاظ تنوع زیستی، موجوداتی که در آنها زندگی میکنند و هم تامین منابع آب شرب محسوب میشوند.
او خاطرنشان کرد: زیاده طلبی بصورت استفاده بی رویه از شن و ماسه بستر رودخانه، ساخت و ساز در بستر و حـریم رودخانه و سواحل دریا و احداث سازههای تقاطعی بدون رعایت اصول فنـی، بیشـتر خـود را نشان داده که خود تهدیدی جدی برای دسترسی به آب سالم و حفاظت از آن.
مدیر دفتر سواحل و رودخانههای آب منطقهای فارس همچنین گفت: تشدید مخاطرات سیلاب برای انسانهای آتی محسوب میشود، لذا ضروری است ضمن مدیریت و حفاظت از منابع آب، از اراضی بستر و حریم مجاری انتقال و ذخیره آن یعنی رودخانهها، تالاب ها و سواحل بعنوان مجاری و پهنههای حیاتی مدیریت ایمن سیلاب و … محافظت کنیم.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰