زبالههای عفونی چگونه مدیریت میشوند؟
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد با بیان اینکه انتقال و بیخطرسازی زبالههای عفونی برعهده دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: مرحله آخر یعنی دفن زبالهها، حفر ترانشه، آهکپاشی و مکانیابی برای این امر بر عهده شهرداری است. داوود مومنی در خصوص نحوه مدیریت پسماندهای عفونی، اظهار کرد: طبق قانون مدیریت پسماند، زبالههای بیمارستانی، مطبهای شخصی،
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد با بیان اینکه انتقال و بیخطرسازی زبالههای عفونی برعهده دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: مرحله آخر یعنی دفن زبالهها، حفر ترانشه، آهکپاشی و مکانیابی برای این امر بر عهده شهرداری است.
داوود مومنی در خصوص نحوه مدیریت پسماندهای عفونی، اظهار کرد: طبق قانون مدیریت پسماند، زبالههای بیمارستانی، مطبهای شخصی، پزشکی و عفونی باید توسط خود بیمارستان جمعآوری و مدیریت شوند، در ادامه این زبالهها توسط پیمانکار دانشطب که قرارداد خود را با بیمارستانهای هاجر و شهرکرد منعقد کرده، جمعآوری میشوند.
وی افزود: زبالهها قبل از انتقال به سایت دفن زباله، بیخطرسازی میشوند و سپس در سایت دفن زباله قرار میگیرند، این زبالهها برای دفن نیز میتوانند در کنار زبالههای دیگر قرار بگیرند، اما طبق توصیه کارکنان مرکز بهداشت، مکانی مجزا و ترانشههایی برایشان حفر میشود و در اکثر موارد از آهک برای دفن این زبالهها استفاده میشود.
وی با بیان اینکه انتقال و بیخطرسازی زبالههای عفونی برعهده دانشگاه علوم پزشکی است، ادامه داد: مرحله آخر یعنی دفن زبالهها، حفر ترانشه، آهکپاشی و مکانیابی برای این امر بر عهده شهرداری است.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد با بیان اینکه میزان تولید زباله خانگی، ۱۳۵ تن است، یادآور شد: از این میزان، ۱۰ درصد زبالهها و با مقدار ۱۰ تا ۱۲ تن را زبالههای عفونی تشکیل میدهند.
مومنی با بیان اینکه اراضی رحمتیه مختص دفن زبالههای شهرستان شهرکرد هستند، توضیح داد: یکی از مشکلاتی که در خصوص زبالههای عفونی و بیمارستانی وجود دارد، استفاده نکردن مطبها و بیمارستانها از نایلونهای زرد رنگ برای مشخص بودن زبالههای عفونی است، البته این مسئله به اطلاع سازمان حفاظت محیط زیست و مرکز بهداشت رسیده شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰