کد خبر : 149199
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 آذر 1400 - 18:53

دموکرات‌ها به دنبال از سرگیری کمک بشر دوستانه به کرانه باختری و غزه

دموکرات‌ها به دنبال از سرگیری کمک بشر دوستانه به کرانه باختری و غزه

گروهی از سناتورهای دموکرات در بیانیه‌ای اعلام کردند، پیش نویس لایحه تازه ارائه شده به دنبال از سرگیری کمک‌های بشر دوستانه آمریکا به فلسطینی‌ها در کرانه باختری اشغالی و غزه است. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این سناتورها در این بیانیه گفتند: این قطعنامه به قوه مجریه دستور می‌دهد تا تأمین کمک‌های

دموکرات‌ها به دنبال از سرگیری کمک بشر دوستانه به کرانه باختری و غزه

گروهی از سناتورهای دموکرات در بیانیه‌ای اعلام کردند، پیش نویس لایحه تازه ارائه شده به دنبال از سرگیری کمک‌های بشر دوستانه آمریکا به فلسطینی‌ها در کرانه باختری اشغالی و غزه است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این سناتورها در این بیانیه گفتند: این قطعنامه به قوه مجریه دستور می‌دهد تا تأمین کمک‌های بشردوستانه را که از طریق سازمان‌های غیردولتی توزیع می‌شد، از سربگیرد؛ کمک‌هایی که کنگره آن را اختصاص داده اما دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از تأیید آن امتناع کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: این لایحه همچنین بر اهمیت تأمین کمک‌های ضروری دو جانبه که از خدمات بهداشتی اساسی حمایت و مواد غذایی را تأمین می‌کند، تاکید دارد؛ اقداماتی که به نفع غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری و غزه است.

این لایحه از دولت ترامپ می‌خواهد تا اجازه تمامی کمک‌های دو جانبه به کرانه باختری و غزه را که کنگره آن را در سال مالی ۲۰۱۸ میلادی اختصاص داده بود، صادر کند. این کمک شامل ۱۹۶.۵ میلیون دلار بودجه حمایت اقتصادی، ۶۰ میلیون دلار برای کنترل بین‌المللی مواد مخدر و اجرای قانون و یک میلیون دلار برای مبارزه با تروریسم، مین روبی و برنامه‌های مرتبط می‌شد.

دولت ترامپ اوت سال گذشته اعلام کرد که نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار از کمک‌ها به فلسطینی‌ها را قطع کرده است. در ماه سپتامبر واشنگتن ۳۰۰ میلیون دلار دیگر از کمک‌های مالی به آژانس امداد رسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاورنزدیک را قطع کرد.

در تاریخ اول فوریه سال جاری میلادی نمایندگی ایالات متحده آمریکا برای توسعه بین‌المللی اعلام کرد که تمامی کمک‌هایش به فلسطینی‌ها در کرانه باختری و غزه را متوقف کرده است. این نمایندگی این اقدام را پس از آن اتخاذ کرد که دولت خودگردان فلسطین تمامی انواع کمک‌های آمریکا را به خاطر مسائل حقوقی بالقوه که از قانون شفاف سازی مبارزه با تروریسم نشأت می‌گرفت، رد کرد. این قانون که در تاریخ اول ژانویه سال جاری میلادی اجرای شد به آمریکایی‌ها این امکان را می‌دهد تا از دریافت کنندگان خارجی کمک‌های آمریکا به خاطر همدستی احتمالی‌شان در اقدامات جنگی شکایت کنند.

این لایحه که روز سه شنبه به کنگره تقدیم شده، درخواست دارد که کنگره با تصویب لایحه برای تضمین این که قانون شفاف سازی مبارزه با تروریسم به عنوان اساس حمایت از حق قضاوت در خصوص دولت خودگردان فلسطین استفاده نمی‌شود، این نگرانی‌ها را برطرف سازد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح