کد خبر : 7283
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 شهریور 1400 - 0:56

درخواست استاندار خراسان رضوی برای همکاری بیشتر پزشکان خصوصی جهت مقابله با کرونا

درخواست استاندار خراسان رضوی برای همکاری بیشتر پزشکان خصوصی جهت مقابله با کرونا

 استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه آمار جامعه پزشکی استان ۱۷ هزار نفر است، گفت: بخش قابل توجهی از این تعداد مربوط به بخش خصوصی است؛ لذا نیازمند همکاری بیشتر جامعه پزشکی و بخش خصوصی در عرصه مقابله با کرونا هستیم. محمدصادق معتمدیان در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های استان که در دفتر استاندار برگزار

درخواست استاندار خراسان رضوی برای همکاری بیشتر پزشکان خصوصی جهت مقابله با کرونا

 استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه آمار جامعه پزشکی استان ۱۷ هزار نفر است، گفت: بخش قابل توجهی از این تعداد مربوط به بخش خصوصی است؛ لذا نیازمند همکاری بیشتر جامعه پزشکی و بخش خصوصی در عرصه مقابله با کرونا هستیم.

محمدصادق معتمدیان در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های استان که در دفتر استاندار برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت هفته دولت اظهار کرد: در پیک پنجم کرونا شرایط ما کاملا متفاوت بود و نسبت به پیک‌های قبلی یک طوفان کرونایی را در این ایام پشت سر گذاشتیم.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: مراکز درمانی و زیرساخت‌هایی که در سطح کشور و استان وجود دارد، بر اساس استانداردهای خاصی احداث شده است اما پیک پنجم شیوع کرونا این استانداردها را بر هم زد و پاسخگوی حجم مراجعات نبود.
وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین اولویت استان درمان است، عنوان کرد: همه امکانات را پای کار آوردیم تا به درمان مردم بپردازیم. همچنین از ظرفیت‌های استانی و ملی در این پیک استفاده کردیم. مراکز درمانی ما در شرایط بحرانی باید آمادگی مقابله داشته باشند.
مصرف روزانه ۴۰ تن اکسیژن در مراکز درمانی خراسان رضوی
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مساله اکسیژن حیاتی‌ترین نیاز بیماران است، گفت: هم‌اکنون به صورت مرتب پیگیر تامین دستگاه‌های اکسیژن‌ساز برای بیمارستان‌ها، مخازن و کپسول هستیم. در حال حاضر کل ظرفیت تولید اکسیژن استان به صورت روزانه ۲۳ تن است و اما مصرف اکسیژن استان به ۴۰ تن در روز می‌رسد.
وی به تامین تخت‌های بیمارستانی برای نیاز بیماران اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون جلسات متعددی با مدیران بیمارستان‌های غیردولتی برگزار شده که خروجی آن اضافه شدن رقم قابل توجهی تخت به ظرفیت بیمارستانی استان بود.
وی به تلاش‌های خستگی‌ناپذیر کادر درمان در ۱۸ ماه گذشته اشاره و بیان کرد: پرستاران‌مان ماه‌هاست تحت فشار هستند و ما قدردان تلاش‌های خستگی‌ناپذیر این عزیزان هستیم.
معتمدیان با اشاره به کاهش تراکم بیمارستان‌ها با وجود مراکز بستری موقت و سرپایی گفت: در حال حاضر ۲۲ مرکز منتخب خدمات سرپایی در مشهد فعال است که از این میزان ۱۱ مرکز به صورت ۱۶ ساعته و ۱۱ مرکز دیگر نیز به صورت ۲۴ ساعت خدمات ارائه می‌دهند. با این حال نیازمند ۴۴ پزشک عمومی و متخصص برای عملکرد بهتر این مراکز هستیم.
استاندار خراسان رضوی به سایر تلاش‌های صورت گرفته برای مدیریت بیماری کرونا در مشهد که کانون اصلی پیک پنجم است، پرداخت و گفت: در این شهر مجموعه هلال احمر طی ۷۲ ساعت ۴ مرکز بستری موقت راه‌اندازی کرد. همچنین با درخواست از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سریعا یک بیمارستان مجهز به همت نیروی زمینی سپاه به همراه ۱۶۰ تخت بیمارستانی تجهیز و راه‌اندازی شد. علاوه بر این آستان قدس رضوی و دلاوران ارتش جمهوری اسلامی تعدادی مراکز بستری سرپایی برای رسیدگی به بیماران به همراه تخت و نقاهتگاه‌ آماده کردند و به کمک ما آمدند.
وی با بیان اینکه برای مدیریت کرونا در استان همه کشور را پای کار آورده‌ایم، ادامه داد: در مساله تامین اکسیژن با هشت استان ارتباط برقرار شد و هم‌اکنون بخش قابل توجهی از نیاز بیماران و بیمارستان‌ها از همین طریق تامین شده است. ضمن اینکه مرتب در حال رصد اوضاع شهرستان‌های استان هستیم که در صورت نیاز، به آن اکسیژن برسانیم.
معتمدیان با اشاره به سرعت شیوع کرونا تاکید کرد: محدودیت‌ها مانند قرص مسکن عمل می‌کند؛ به همین جهت لازم است رسانه‌ها مدیریت استان را در حوزه پیشگیری از ابتلا به کرونا و در حوزه فرهنگ‌سازی کمک کنند.
استاندار خراسان رضوی گفت: ۳۵ هزار کادر درمانی استان در حال تلاش هستند و هر کدام نیازمند اخبار خوب و آرامش برای خدمت‌رسانی به بیماران هستند.
۳ میلیون ماسک در حاشیه شهر مشهد توزیع می‌شود
وی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها باید در ارائه آمار مربوط به کرونا به مراجع رسمی مراجعه کنند، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک از مهم‌ترین عوامل جلوگیری از ابتلا به بیماری است؛ لذا براساس تصمیمی که اخیرا اتخاذ شد و مصوبه‌ای هم که در این زمینه از محل تصویب گذشت، بناست بین ۲ تا ۳ میلیون ماسک در حاشیه شهر مشهد توزیع شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معتمدیان تاکید کرد: رسانه‌ها در حوزه پیشگیری، تعامل و هم‌افزایی، جلب کمک‌ها و راه‌اندازی پویش‌های مردمی کمک حال ما باشند.
استاندار خراسان رضوی با قدردانی از تلاش‌های بی نظیر اصحاب رسانه استان طی ۱۸ ماه گذشته در حوزه اطلاع‌رسانی در زمینه مبارزه با کرونا گفت: با توجه به اینکه واکسیناسیون خبرنگاران انجام شده، در حوزه درمان خبرنگاران مبتلا به کرونا نیز پای کار هستیم و آمادگی داریم مشکلات این عزیزان را تسهیل کنیم تا دغدغه‌ای در این زمینه نداشته باشند.
رئیس بسیج رسانه استان به همراه نمایندگان رسانه‌ها و مطبوعاتی همچون روزنامه خراسان، صداوسیما، روزنامه قدس، خبرگزاری ایلنا، روزنامه اطلاعات، مجلس نیوز، روزنامه جوان، خبرگزاری ایسنا، اخبار مشهد و روزنامه صبح امروز در این جلسه حضور داشتند و نقطه نظرات و راهکارهای خود را برای مقابله با این بیماری در باب آگاهی‌بخشی به جامعه بیان کردند.
منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح