حرکت یزد بر مبنای برنامهمحوری و در مسیر سند آمایش خواهد بود
استاندار یزد با بیان اینکه شورای برنامه ریزی را مغز افزار برنامه ریزی استان و بالاترین سطح تصمیم گیری استانی دانست و با تاکید بر برنامه محوری در مدیریت استان گفت: حرکت استان در مسیر اجرای سند آمایش، جزو برنامه های بنده و از موضوعات مورد تاکید وزیر کشور و شخص رئیس جمهور است
استاندار یزد با بیان اینکه شورای برنامه ریزی را مغز افزار برنامه ریزی استان و بالاترین سطح تصمیم گیری استانی دانست و با تاکید بر برنامه محوری در مدیریت استان گفت: حرکت استان در مسیر اجرای سند آمایش، جزو برنامه های بنده و از موضوعات مورد تاکید وزیر کشور و شخص رئیس جمهور است و این سند باید به عنوان مبنای برنامه ریزی، ریل گذاری و اقدامات استان قرار گیرد.
«مهران فاطمی» در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان که در محل سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد، شورای برنامهریزی را مغز افزار برنامه ریزی استان و بالاترین سطح تصمیم گیری استانی دانست و با تاکید بر برنامه محوری در مدیریت استان گفت: حرکت استان در مسیر اجرای سند آمایش، جزو برنامه های بنده و از موضوعات مورد تاکید وزیر کشور و شخص رئیس جمهور است و این سند باید به عنوان مبنای برنامه ریزی، ریل گذاری و اقدامات استان قرار گیرد.
وی با اشاره به ظرفیت های بسیار خوب موجود در قانون جهت حل مشکلات استان، اظهارداشت: هر دستگاه باید متناسب با شرح ماموریت های خود قوانین گره گشا را استخراج کرده و در میدان عمل به کار گیرند.
وی افزود: علاوه بر این همه دستگاه های استانی باید به خوبی روی پیوست های بودجه مسلط باشند و به صورت مستمر سهم استان از اعتبارات ملی را از طریق وزارتخانه های مربوطه پیگیری کنند.
استاندار یزد ادامه داد: نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی از ظرفیت بسیار بالایی در مجلس برخوردار هستند که باید از ظرفیت آن ها استفاده و پیگیری شود تا در بحث اعتبارات، حق و سهم استان مورد توجه قرار گیرد.
فاطمی با بیان اینکه نباید مصوبات جلسات شورای برنامه ریزی استان روی کاغذ بماند، تصریح کرد: در هر جلسه درصد پیشرفت مصوبات جلسات قبلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی به لزوم تقویت کارگروه های زیرمجموعه شورای برنامه ریزی اشاره و خاطرنشان کرد: در این راستا باید سازوکارهای لازم برای استفاده از نظرات نخبگان و صاحبنظران در برنامه ریزی و مدیریت استان، فارغ از نگاه های سیاسی و با نگاه انجام کار کارشناسی تعریف شود.
استاندار در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت نگاه ویژه به برنامه ها و طرح های روستایی اشاره کرد و گفت: در بسیاری از موارد، یک روستا به عنوان روستای مادر است و چندین روستای نزدیک آن به صورت یک منظومه در اطراف آن قرار گرفته اند لذا نگاه تفکیکی به روستاها برای نوشتن یک سند، درست نیست بلکه باید به صورت منظومه ای به آن ها نگریست.
فاطمی همچنین به تحصیل قریب به ۹۰ هزار دانشجو در استان اشاره و بر تدوین طرحی توسط دانشگاه ها جهت شناسایی رشته های دانشگاهی متناسب با استان و مهارت آموزی بهینه دانشجویان برای ورود به بازار کار تاکید کرد.
استاندار خاطرنشان کرد: ضروری است بانک اطلاعاتی از فارغ التحصیلان دانشگاهی استان به لحاظ تراکم جغرافیایی، رشته و مهارت آن ها تشکیل شود تا با تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات دقیق حاصله، آن را به عنوان نقشه راهی برای برنامه ریزی در جهت ارائه آموزش های تخصصی و ایجاد فرصت های شغلی در هر منطقه قرار دهیم.
به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، فاطمی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه درصد بالای تخلفات ساخت و ساز زیبنده شهر میراث جهانی یزد نیست و این مهم باید به عنوان یک اصل و خط قرمز باشد، بیان کرد: در این راستا باید زمان صدور پروانه و میزان مراجعات حضوری به حداقل برسد همچنین ظرف دوماه آینده مجموعه شهرداری و سازمان نظام مهندسی سامانه های الکترونیکی خود را به هم متصل کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰