کد خبر : 40481
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 مهر 1400 - 21:59

جذب سرمایه‌گذاران افغان با تسهیل در مباحث گمرکی

جذب سرمایه‌گذاران افغان با تسهیل در مباحث گمرکی

 استاندار سیستان و بلوچستان در خصوص وجود برخی مشکلات برای سرمایه‌گذاران افغان بیان کرد: می‌توان با صدور کارت هویتی سرمایه‌گذار و تسهیل در حوزه ویزا و مباحث گمرکی شرایط بهتری برای حضور این افراد در سطح استان فراهم کنیم.  حسین مدرس‌خیابانی روز دوشنبه در نشست با مدیران حوزه اقتصادی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه

جذب سرمایه‌گذاران افغان با تسهیل در مباحث گمرکی

 استاندار سیستان و بلوچستان در خصوص وجود برخی مشکلات برای سرمایه‌گذاران افغان بیان کرد: می‌توان با صدور کارت هویتی سرمایه‌گذار و تسهیل در حوزه ویزا و مباحث گمرکی شرایط بهتری برای حضور این افراد در سطح استان فراهم کنیم.

 حسین مدرس‌خیابانی روز دوشنبه در نشست با مدیران حوزه اقتصادی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سرمایه‌گذار باید بداند که به کجا مراجعه کند و در کوتاه‌ترین زمان مجوزهای لازم صادر شود افزود: با استقرار باجه و حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط از جمله حوزه‌های امنیتی و عمرانی در محل مرکز جذب سرمایه‌گذاری زمینه تسهیل امر سرمایه‌گذاری فراهم شود.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اولویت مهم استان جذب سرمایه‌گذار و ترغیب و تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری است.

مدرس خیابانی افزود: ظرفیت‌های بسیار خوبی در استان برای سرمایه گذاران افغان وجود دارد و این افراد می‌توانند در حوزه‌های پشت صنعت نیز سرمایه‌گذاری کنند.

وی ادامه داد: بزرگترین ماموریت اداره کل اقتصاد و دارایی، جذب سرمایه‌گذار و ایجاد پنجره واحد سرمایه‌گذاری برای عبور از موانع و هموار کردن مسیر سرمایه گذاری و کوتاه کردن مسیر صدور مجوزهاست.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان در عین محرومیت دارای خیلی از مزیت‌های دست‌نخورده از جمله فرصت مرز و مبادلات تجاری است که در بسیاری از استان‌ها این فرصت وجود ندارد.

مدرس خیابانی با اشاره به ظرفیت معادن سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: استان به لحاظ ذخایر آنتیموان رتبه اول، ذخایر طلا رتبه دوم و منیزیوم جایگاه سوم را دارد اما آنچه مشهود است این ذخایر هنوز در زیر زمین هستند و در عین اینکه مجوزهای اکتشاف و استخراج صادر شده اما مستلزم حضور سرمایه‌گذار و آغاز عملیات اجرایی است.

وی تصریح کرد: فعالیت پنجره واحد سرمایه‌گذاری را برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی ضروری است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: سرمایه‌داران بومی زیادی نیز از خود استان وجود دارند که در مناطق دیگر همچون دبی سرمایه‌گذاری کرده‌اند که باید از این افراد در استان خودشان استفاده کنیم و شرایط را برای جذب آنان و سرمایه گذاری در استان هموار کنیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

دفتر مشق مستر راد

لنز سبز

لنز عسلی

لنز طوسی

لنز یخی

خرید بیت کوین

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی