کد خبر : 97575
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 آبان 1400 - 12:22

تولید واکسن کووید-۱۹ مقاوم در برابر گرما در هند

تولید واکسن کووید-۱۹ مقاوم در برابر گرما در هند

واکسن کووید-۱۹ مقاوم در برابر گرما در هند ساخته شده و نتایج پیش‌بالینی خوبی نشان داده است. به گزارش ایسنا و به نقل از نیواطلس، این واکسن می‌تواند تا ۳۰ روز در دمای ۳۷ درجه‌ی سانتی‌گراد پایدار بماند و محققان قصد دارند آزمایش‌های بالینی آن را در سال جاری آغاز کنند. یکی از چالش‌های توزیع

تولید واکسن کووید-۱۹ مقاوم در برابر گرما در هند

واکسن کووید-۱۹ مقاوم در برابر گرما در هند ساخته شده و نتایج پیش‌بالینی خوبی نشان داده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیواطلس، این واکسن می‌تواند تا ۳۰ روز در دمای ۳۷ درجه‌ی سانتی‌گراد پایدار بماند و محققان قصد دارند آزمایش‌های بالینی آن را در سال جاری آغاز کنند.

یکی از چالش‌های توزیع موثر واکسن کووید-۱۹ در سراسر جهان نیاز واکسن‌ها به ماندن در دماهای پایین بوده است. به طور مثال، واکسن‌های فایزر و بیو ان تک باید در دمای منفی ۶۰ تا منفی ۸۰ درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند و این موضوع ارسال آن‌ها به مناطق دور دست را دشوار می‌کند.

تحقیقات جدید در مورد واکسن فایزر نشان داده است که این واکسن می‌تواند برای مدت حداقل دو هفته در دمای معمول فریزر یعنی بین منفی ۱۵ تا منفی ۲۵ درجه سانتی‌گراد باقی بماند اما با این وجود انتقال این واکسن کار دشواری است.

راب گرنفل Rob Grenfell از آژانس علوم ملی استرالیا می‌گوید: واکسن مقاوم در برابر گرما می‌تواند برای مکان‌های دور دست که آب‌وهوای گرمی دارند و زنجیره سرمایی قابل اطمینانی نیز ندارند مناسب باشد.

این واکسن جدید توسط شرکت فناوری زیستی Mynvax با همکاری موسسه علوم هند ساخته شده است و به گفته‌ی مجله‌ی ACS Infectious Diseases، محققان دریافتند که این واکسن آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده‌ی سارس-کوو-۲ را در موش‌ها و خوکچه‌های هندی ایجاد می‌کند.

اس اس واسان S.S Vasan یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: داده‌های ما نشان می‌دهد که این واکسن می‌تواند آنتی‌بادی‌های موثری برای خنثی‌سازی تمام گونه‌های ویروس از جمله آلفا، بتا، گاما و دلتا ایجاد کند.

فرمول این واکسن به گونه‌ای است که در دمای بالا پایدار می‌ماند و می‌تواند در دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ماه و حتی در دمای جوش به مدت بیش از ۹۰ دقیقه سالم بماند.

محققان امیدوارند با این کار، فرایند واکسن‌رسانی به مناطق دوردست را بهبود بخشند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح