توضیحات رئیس جمهور درباره عضویت ایران در پیمان شانگهای
رئیسجمهور در بدو بازگشت از تاجیکستان در فرودگاه مهرآباد گفت: عضویت دائمی جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاریهای شانگهای، تحرکی راهبردی بود. حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور هنگام بازگشت از تاجیکستان در فرودگاه مهرآباد اظهار کرد: عضویت دائمی جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاریهای شانگهای، تحرکی راهبردی بود. وی افزود: با اعلام مواضع جمهوری
رئیسجمهور در بدو بازگشت از تاجیکستان در فرودگاه مهرآباد گفت: عضویت دائمی جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاریهای شانگهای، تحرکی راهبردی بود.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور هنگام بازگشت از تاجیکستان در فرودگاه مهرآباد اظهار کرد: عضویت دائمی جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاریهای شانگهای، تحرکی راهبردی بود.
وی افزود: با اعلام مواضع جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان، یک اجماع منطقه ای درباره افغانستان در حاشیه اجلاس سازمان همکاری های شانگهای بوجود آمد.
وی گفت: وزارت امورخارجه و دیگر وزارتخانههای مسئول باید بسترهای لازم برای استفاده از این فرصت جدید را هر چه سریعتر فراهم کنند.
رئیسی اظهار کرد: اتصال به منابع زیربنایی اقتصادی آسیایی فرصتی ارزشمند برای جمهوری اسلامی ایران است.
وی دستاورد دیگر سفر خود به تاجیکستان را برگزاری دیدارهای دوجانبه با سران کشورهای منطقه عنوان و تصریح کرد: در دیدار رسمی که با رئیس جمهور و مقامات تاجیکستان داشتیم توافق کردیم که فصل نوینی در روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دو کشور آغاز شود. مشکلاتی در مسیر گسترش روابط ایران و تاجیکستان وجود داشته که مقرر شد مقامات اجرایی دو کشور این مشکلات را برای ورود به فصل جدید روابط برطرف کنند.
رئیس جمهور در همین راستا ادامه داد: همچنین در دیدار با رئیس جمهور ترکمنستان نیز توافق کردیم که فصل جدیدی در عرصه روابط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دو کشور رقم بخورد.
وی درباره شرکت در نشست امنیت دستهجمعی با موضوع افغانستان در حاشیه نشست سران سازمان شانگهای گفت: در این نشست مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره افغانستان تبیین شده و تلاش شد یک اجماع منطقهای پیرامون این مواضع ایجاد شود که خوشبختانه این اجماع حاصل شد.
رئیس جمهور افزود: با دیدارهایی که با سران کشورهای منطقه برگزار شد روسای این کشورها نیز به این نتیجه رسیدند که باید پیرامون مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره افغانستان یک اجماع ایجاد شود و با همان سطح از حساسیتی که ایران نسبت به افغانستان دارد، کار به شکلی دنبال شود که حکومتی فراگیر با مشارکت همه اقوام و گروهها در این کشور تشکیل شود که بتواند همه مردم خوب و عزیز افغانستان را نمایندگی کند.
رئیسی گفت: امیدوارم دستاوردهای این سفر که در راستای اجرایی کردن سیاست خارجی دولت سیزدهم بود، بتواند گامهای عملی مؤثر در جهت رشد اقتصادی کشور بردارد و فعالان اقتصادی کارآفرینان و سرمایهگذاران و مردم بتوانند از این فرصت و منافع حاصل از آن در عمل و اجرا بهرهمند شوند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰