کد خبر : 208649
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 اسفند 1401 - 12:54

تقویت واحدهای تولیدی تنها با رفع موانع تولید امکان پذیر است

تقویت واحدهای تولیدی تنها با رفع موانع تولید امکان پذیر است

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: تمام تلاش استان در سال‌جاری بر این بود تا بتوان از ظرفیت‌های موجود برای تقویت واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید استفاده کنیم. محمدکاظم منزوی اظهار داشت: بیشترین چالش فراروی واحدهای صنعتی استان مباحث بانکی است و رویکرد استان حمایت از واحدهای تولیدی در راستای

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: تمام تلاش استان در سال‌جاری بر این بود تا بتوان از ظرفیت‌های موجود برای تقویت واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید استفاده کنیم.

تقویت واحدهای تولیدی تنها با رفع موانع تولید امکان پذیر است

محمدکاظم منزوی اظهار داشت: بیشترین چالش فراروی واحدهای صنعتی استان مباحث بانکی است و رویکرد استان حمایت از واحدهای تولیدی در راستای رونق تولید و اشتغالزایی است.

وی با اشاره به اینکه امروز یک مشکل مالیاتی و ۹ مشکل مربوط به زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی مطرح و رفع آن تسهیل شد افزود: برنامه‌های خوبی در راستای رفع موانع تولید ۱۰ واحد صنعتی مصوب شده است که به زودی محقق می‌شود.

منزوی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در این استان ۹۲۶ واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تاکنون با صدور بیش از ۲ هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرح‌های صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گام‌های بلندی برداشته شده است.

منبع: ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

حرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارها

قیمت هواساز هایژنیک

کاتد بلانک

تولید سلفون OPP

نمایندگی سامسونگ در تهران

مبل مینیمال

صادرات به عراق

تور کربلا زمینی

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

خرید رپورتاژ آگهی