تسهیلگری، کلید بهبود شاخصهای فضای کسب و کار است
ایسنا/اصفهان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه طی شش ماه نخست امسال شاخص کسب و کار استان از رتبه بیست و ششم به هشتم ارتقا یافته است، گفت: کلید بهبود شاخص های فضای کسب و کار، بحث تسهیلگری به معنای واقعی کلمه برای صاحبان کار و فعالیت است. کامران کلانی،
ایسنا/اصفهان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه طی شش ماه نخست امسال شاخص کسب و کار استان از رتبه بیست و ششم به هشتم ارتقا یافته است، گفت: کلید بهبود شاخص های فضای کسب و کار، بحث تسهیلگری به معنای واقعی کلمه برای صاحبان کار و فعالیت است.
کامران کلانی، امروز (چهارشنبه-۲۴ آذر ماه) در نشست خبری دومین نمایشگاه مدیریت کسب و کار، با بیان اینکه در بحث فضای کسب و کار مواردی وجود دارد که صاحب کسب و کار تسلطی در فضا ندارد و برعملکرد وی تاثیر می گذارد، اظهار کرد: مواردی همچون فرایند اخذ مجوز، شرایط استخدام نیرو، مالیات، اعتبارات و … از این دسته موارد هستند.
وی افزود: طی سنوات گذشته استان اصفهان در حوزه کسب و کار دچار نقیصه بوده و آن عدم هم افزاری اجرای مختلف بخش های دولتی برای بهبود کسب و کار و عدم همکاری متقابل بخش دولتی و خصوصی است، البته طی چند سال برای بهبود این فضا اقداماتی در شورای گفتگوی بخش دولتی و خصوصی انجام شده است.
به گزارش ایسنا، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به بهبود شاخص فضای کسب و کار در استان اصفهان، گفت: شاخص کسب و کار از رتبه بیست و ششم در سال ۹۸، طی شش ماه نخست امسال به رتبه هشتم رسیده است.
وی به نقش تاثیرگذار فعالیت ستاد تسهیل اشاره کرد و گفت: این مسئولیت ما را به عنوان مقام دولتی صد چندان می کند، چرا که برخی تصمیمات اشتباه موجب تعطیلی یک کسب و کار می شود، بنابراین با این رویکرد به دنبال تقویت اکوسیستم کارآفرینی و کسب و کار در استان هستیم.
کلانی با تاکید بر اینکه سطح دانایی در بخش خصوصی فراتر از بخش دولتی است، اظهار کرد: به دنبال توسعه این فضا در سطح استان و شهرستان ها هستیم و تا امروز ۴۰ مرکز مشاوره و خدمات توسعه کارآفرینی را راه اندازی کرده ایم.
وی با اشاره به رشد چند برابری فضای اشتراکی کارآفرینی در استان، گفت: در حال حاضر ۶ کافه کارآفرینی و ۸ فضای کار اشتراکی در اصفهان ایجاد کرده و به دنبال ایجاد کانونهایی هستیم تا فضا را برای افراد صاحب ایده مهیا کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با تاکید بر اینکه امروز کشورهای پیشرفته توسعه یافته به مقوله نوآوری و خلاقیت توجه ویژه ای دارند، تصریح کرد: ما در کشور ثروت های بزرگی در قالب استارت ها و شرکت های دانش بنیان داریم که متاسفانه امروز در نمایشگاه کسب و کار حضور ندارند.
وی تاکید کرد: اگر در بخش دولتی ارتباط بین صاحبان ایده و سرمایه ایجاد کنیم نقش خود را درکارآفرینی ایفا کرده ایم.
کلانی در ادامه درباره برخی صحبت ها نسبت به سرمایه گریزی در اصفهان، اظهار کرد: نباید در این تداعی را در بین سرمایه گذاران ایجاد کنیم که فضای کسب و کار در اصفهان مناسب نیست.
وی افزود: کلید بهبود شاخص های فضای کسب و کار، بحث تسهیلگری به معنای واقعی کلمه برای صاحبان کار و فعالیت است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه بخش قابل توجه و ۸۰ درصد اقتصاد کشور دولتی است، گفت: مدیریت دولتی اقتصاد دولتی فرهنگی را در کشور ایجاد کرده است، اما راه اساسی و برون رفت از این مشکل فرهنگی خصوصی شدن اقتصاد کشور است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰