کد خبر : 171947
تاریخ انتشار : شنبه 27 آذر 1400 - 15:25

تسهیلگری، کلید بهبود شاخص‌های فضای کسب و کار است

تسهیلگری، کلید بهبود شاخص‌های فضای کسب و کار است

ایسنا/اصفهان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه طی شش ماه نخست امسال شاخص کسب و کار استان از رتبه بیست و ششم به هشتم ارتقا یافته است، گفت: کلید بهبود شاخص های فضای کسب و کار، بحث تسهیلگری به معنای واقعی کلمه برای صاحبان کار و فعالیت است. کامران کلانی،

تسهیلگری، کلید بهبود شاخص‌های فضای کسب و کار است

ایسنا/اصفهان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه طی شش ماه نخست امسال شاخص کسب و کار استان از رتبه بیست و ششم به هشتم ارتقا یافته است، گفت: کلید بهبود شاخص های فضای کسب و کار، بحث تسهیلگری به معنای واقعی کلمه برای صاحبان کار و فعالیت است.

کامران کلانی، امروز (چهارشنبه-۲۴ آذر ماه) در نشست خبری دومین نمایشگاه مدیریت کسب و کار، با بیان اینکه در بحث فضای کسب و کار مواردی وجود دارد که صاحب کسب و کار تسلطی در فضا ندارد و برعملکرد وی تاثیر می گذارد، اظهار کرد: مواردی همچون فرایند اخذ مجوز، شرایط استخدام نیرو، مالیات، اعتبارات و … از این دسته موارد هستند.

وی افزود: طی سنوات گذشته استان اصفهان در حوزه کسب و کار دچار نقیصه بوده و آن عدم هم افزاری اجرای مختلف بخش های دولتی برای بهبود کسب و کار و عدم همکاری متقابل بخش دولتی و خصوصی است، البته طی چند سال برای بهبود این فضا اقداماتی در شورای گفتگوی بخش دولتی و خصوصی انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به بهبود شاخص فضای کسب و کار در استان اصفهان، گفت: شاخص کسب و کار از رتبه بیست و ششم در سال ۹۸، طی شش ماه نخست امسال به رتبه هشتم رسیده است.

وی به نقش تاثیرگذار فعالیت ستاد تسهیل اشاره کرد و گفت: این مسئولیت ما را به عنوان مقام دولتی صد چندان می کند، چرا که برخی تصمیمات اشتباه موجب تعطیلی یک کسب و کار می شود، بنابراین با این رویکرد به دنبال تقویت اکوسیستم کارآفرینی و ‌کسب و کار در استان هستیم.

کلانی با تاکید بر اینکه سطح دانایی در بخش خصوصی فراتر از بخش دولتی است، اظهار کرد: به دنبال توسعه این فضا در سطح استان و شهرستان ها هستیم و تا امروز ۴۰ مرکز مشاوره و خدمات توسعه کارآفرینی را راه اندازی کرده ایم.

وی با اشاره به رشد چند برابری فضای اشتراکی کارآفرینی در استان، گفت: در حال حاضر ۶ کافه کارآفرینی و ۸ فضای کار اشتراکی در اصفهان ایجاد کرده و به دنبال ایجاد کانون‌هایی هستیم تا فضا را برای افراد صاحب ایده مهیا کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با تاکید بر اینکه امروز کشورهای پیشرفته توسعه یافته به مقوله نوآوری و خلاقیت توجه ویژه ای دارند، تصریح کرد: ما در کشور ثروت های بزرگی در قالب استارت ها و شرکت های دانش بنیان داریم که متاسفانه امروز در نمایشگاه کسب و کار حضور ندارند.

وی تاکید کرد: اگر در بخش دولتی ارتباط بین صاحبان ایده و سرمایه ایجاد کنیم نقش خود را درکارآفرینی ایفا کرده ایم.

کلانی در ادامه درباره برخی صحبت ها نسبت به سرمایه گریزی در اصفهان، اظهار کرد: نباید در این تداعی را در بین سرمایه گذاران ایجاد کنیم که فضای کسب و کار در اصفهان مناسب نیست.

وی افزود: کلید بهبود شاخص های فضای کسب و کار، بحث تسهیلگری به معنای واقعی کلمه برای صاحبان کار و فعالیت است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه بخش قابل توجه و ۸۰ درصد اقتصاد کشور دولتی است، گفت: مدیریت دولتی اقتصاد دولتی فرهنگی را در کشور ایجاد کرده است، اما راه اساسی و برون رفت از این مشکل فرهنگی خصوصی شدن اقتصاد کشور است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح