کد خبر : 109178
تاریخ انتشار : شنبه 29 آبان 1400 - 22:47

بُرساق، شیرینی سنتی لرستان

بُرساق، شیرینی سنتی لرستان

یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌ است. اعظم گنجی در گفت ‎ وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌های لرستان ، کرمانشاه ، ایلام  و همدان است. وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه منبع: ایسنادرست می‌شود. گنجی بیان

بُرساق، شیرینی سنتی لرستان

یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌ است.

اعظم گنجی در گفت  وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌های لرستان ، کرمانشاه ، ایلام  و همدان است.

وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه منبع: ایسنادرست می‌شود.

گنجی بیان کرد: در استان همدان تمامی مواد با هم مخلوط شده و ورز داده می‌شود سپس به شکل خمیر نازک درآمده و در آخر در روغن فراوان آن را سرخ می  کنند.

این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: در ایلام و لرستان برای تهیه این شیرینی همه مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت گلوله‌های مخروطی که همانند انگشتان جمع شده است درمی  آورند برای  همین به آن برساق می  گویند.

وی گفت: سپس خمیر آماده شده را در روغن سرخ و روی آن را با شکر تزیین می‌کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

شرکت زیمنس در تهران