کد خبر : 109178
تاریخ انتشار : شنبه 29 آبان 1400 - 22:47

بُرساق، شیرینی سنتی لرستان

بُرساق، شیرینی سنتی لرستان

یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌ است. اعظم گنجی در گفت ‎ وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌های لرستان ، کرمانشاه ، ایلام  و همدان است. وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه منبع: ایسنادرست می‌شود. گنجی بیان

بُرساق، شیرینی سنتی لرستان

یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌ است.

اعظم گنجی در گفت  وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌های لرستان ، کرمانشاه ، ایلام  و همدان است.

وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه منبع: ایسنادرست می‌شود.

گنجی بیان کرد: در استان همدان تمامی مواد با هم مخلوط شده و ورز داده می‌شود سپس به شکل خمیر نازک درآمده و در آخر در روغن فراوان آن را سرخ می  کنند.

این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: در ایلام و لرستان برای تهیه این شیرینی همه مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت گلوله‌های مخروطی که همانند انگشتان جمع شده است درمی  آورند برای  همین به آن برساق می  گویند.

وی گفت: سپس خمیر آماده شده را در روغن سرخ و روی آن را با شکر تزیین می‌کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح