بزرگداشت سالگرد شهادت حجتالاسلام انصاری و یادبود مرحوم اکبر قولی
مراسم یادبود سومین روز درگذشت جانباز فداکار دفاع مقدس، مرحوم اکبر قولی و هشتمین سالگرد شهادت حجتالاسلام ابراهیم انصاری از سوی رایزنی فرهنگی ایران در لبنان برگزار شد. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم یادبود سومین روز درگذشت جانباز فداکار دفاع مقدس، مرحوم اکبر قولی، معاون توسعه
مراسم یادبود سومین روز درگذشت جانباز فداکار دفاع مقدس، مرحوم اکبر قولی و هشتمین سالگرد شهادت حجتالاسلام ابراهیم انصاری از سوی رایزنی فرهنگی ایران در لبنان برگزار شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم یادبود سومین روز درگذشت جانباز فداکار دفاع مقدس، مرحوم اکبر قولی، معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و هشتمین سالگرد شهادت حجتالاسلام ابراهیم انصاری، رایزن فرهنگی اسبق کشورمان در لبنان که در ۲۸ آبان ۱۳۹۲ بر اثر دو حمله تروریستی تکفیریها همراه با ۲۵ نفر در بیروت به شهادت رسید، از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) لبنان برگزار شد.
در این مراسم که با حضور محمد جلال فیروزنیا، سفیر و عباس خامهیار، رایزن فرهنگی کشورمان در لبنان، اعضای سفارت، رایزنی و ایرانیان مقیم این کشور برگزار شد، سخنرانان به تشریح ویژگیهای این دو فعال عرصه فرهنگی کشورمان سخن گفتند.
خامهیار، رایزن فرهنگی کشورمان در لبنان اظهار کرد: مراسم امشب به یاد دو پیرو صدیق اهلبیت(ع) و دو یار انقلاب اسلامی و دو پیامآور راستین فرهنگ و اندیشههای والای کشورمان است.
وی افزود: شهید انصاری و زنده یار قولی، با یکدیگر، همرزم، همکار، همفکر و همراه بودهاند. آن دو برای نزدیک شدن به پروردگاشان و ورود به بهشت برین با هم مسابقه گذاشته بودند، شهید انصاری هشت سال پیش به شهادت رسید و مرحوم اکبر قولی با تحمل رنجهای حاصل از جراحت جانبازیاش، سه روز پیش به او پیوست.
خامهیار ادامه داد: گرچه او قبل از نیل به افتخار جانبازی، یک بار هم بر اثر موج انفجار از هوش رفته بود و پیکرش با شهدا به پشت جبهه انتقال داده بود و … شهید شده بود، اما در دفاع از میهن و صیانت از آرمانهایش در عملیات بعدی پای خود را از دست داد و ۳۰ سال پیش آن را در بهشت جا گذاشته بود.
وی در ادامه سخنانش، مطرح کرد: شهید انصاری برای لقاء الله، سخت عجله داشت و در یک قرار مشترک با غضنفر رکنآبادی، سفیر اسبق کشورمان در لبنان را جا گذاشت و به شهادت رسید. اما، رکنآبادی پس از مدتی از سکوی حج و از مشعر الحرام به او پیوست و به شهادت رسید.
خامهیار این دو یار را زَین و زیبنده مکتب امام صادق(ع) دانست و آنان را مصداق زنده، «کونوا دعاه للناس بغیر ألسنتکم» – با عملتان مردم را به حق دعوت کنید نه بازبانتان – برشمرد.
وی همچنین، افزود: شهید انصاری و زنده یاد قولی در زندگیشان هیچگاه مطالبهگر نبودند و منتی بر کسی نداشتند، تواضع، فروتنی و بیادعاییشان زبانزد همگان بود، آنان دیندارانی صادق، انقلابیونی مقاوم، خوشرفتار، نیکپندار و پاک سرشت و خوشخو و برای همه خیرخواه بودند.
رایزن فرهنگی کشورمان در لبنان فعالیتها و نقش آنان در عرصه تبلیغ رسالات الهی، اندیشههای تابناک انقلاب اسلامی و فرهنگ والای ایرانزمین را برشمرد.
سخنران بعدی مراسم، حجتالاسلام والمسلمین مهدویمهر، رئیس جامعه المصطفی(ص) العالمیه واحد لبنان و سوریه بود. وی با نقل حدیثی از امام سجاد(ع) در دعای مکارم الاخلاق گفت: ما نمیدانیم که در آخرت از چه مادهای سؤال خواهد شد ولی خداوند تبارک و تعالی این را میداند و در تلفیق این دعا به این نتیجه میرسیم که خدایا من از تو درخواستی دارم اون رزقم است و رزق صرفاً مال دنیا نیست بلکه رزق اصلی توفیقاتی است که در خدمت انسان پیدا میکنیم.
وی اضافه کرد: در محضر شهدا هستیم؛ شهید انصاری و شهید رکن آبادی و مرحوم قولی که همه اینها کسانی بودند که افتخار خدمتگذاری داشتند و رزق آنها یکی شهادت در بیروت، یکی شهادت در منی دیگری مجروحیت در جبههها و قطع شدن پا، اینها رزقهایی است که خدواند برای این عزیزان مقدر کرده است و رزقی که برای همه ما مقدر است، خدمتگزاری است و ما نمیدانیم رزق ما در کجا میتواند تحقق پیدا کند و در کجا مؤثرتر میتوان باشد ولی خداوند تبارک و تعالی میداند ما را چگونه به کار بگیرد تا عاقبت ما بخیر باشد.
حجتالاسلام والمسلمین مهدویمهر یادآور شد: شهید گرچه عند الله یرزقون است ولی خود شهادت هم رزق است، اون خدمتی که کرده میشود تا ختم به شهادت شود، خودش نیز رزق است و همه این رزقها درست خداست و انچه خداوند تبارک و تعالی در فردای قیامت از ما خواهد خواست نسبت به آنچه که به عنوان رزق به ما عنایت کرده است و ما در چه مسیری این رزق را بکار بردهایم.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰