کد خبر : 104489
تاریخ انتشار : جمعه 28 آبان 1400 - 20:46

برای دریافت دُز دوم واکسن کرونا منتظر پیامک نباشید

برای دریافت دُز دوم واکسن کرونا منتظر پیامک نباشید

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته با جانباختن یک هرمزگانی بر اثر کرونا، شمار کل جانباختگان این بیماری در استان به دو هزار و ۴۴۰ نفر رسید. دکتر فاطمه نوروزیان ظهر امروز (۲۸ آبان ماه) با بیان اینکه فرد جانباخته یک خانم ۶۱ساله از بندرعباس بود و واکسن کرونا نیز

برای دریافت دُز دوم واکسن کرونا منتظر پیامک نباشید

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته با جانباختن یک هرمزگانی بر اثر کرونا، شمار کل جانباختگان این بیماری در استان به دو هزار و ۴۴۰ نفر رسید.

دکتر فاطمه نوروزیان ظهر امروز (۲۸ آبان ماه) با بیان اینکه فرد جانباخته یک خانم ۶۱ساله از بندرعباس بود و واکسن کرونا نیز دریافت نکرده بود، افزود: با بستری شدن ۲۶نفر دیگر، شمار کل بستری‌های کرونا در استان به ۱۱۶نفر رسید.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۱۹ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۵ نفر از آنها وخیم است، اضافه کرد: افرادی که دُز اول واکسن را دریافت کرده اند هم برای دریافت دُز دوم نیازی به دریافت پیامک و یا نوبت ندارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در خصوص افرادی که تاکنون واکسن کرونا دریافت نکرده اند، عنوان کرد: این افراد می‌توانند بدون دریافت پیامک و نوبت به نزدیکترین مرکز واکسیناسیون مراجعه و واکسن کرونا را دریافت کنند.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کارواش تیکت

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی