ایلان ماسک: دوج کوین توانایی شکست دادن بیتکوین و اتریوم را دارد!
میلیاردر مشهور آمریکایی بار دیگر از رمزارز محبوبش حمایت کرد. به گزارش ایسنا به نقل از فورچون، دوج کوین که در روزهای اخیر عملکردی بدتر از رقبای اصلی خود داشته است تحت تاثیر پیام حمایتی جدید ایلان ماسک در خط تثبیت قیمتی قرار گرفت. ایلان ماسک- سومین فرد ثروتمند جهان- در پاسخ به مت والاس-
میلیاردر مشهور آمریکایی بار دیگر از رمزارز محبوبش حمایت کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از فورچون، دوج کوین که در روزهای اخیر عملکردی بدتر از رقبای اصلی خود داشته است تحت تاثیر پیام حمایتی جدید ایلان ماسک در خط تثبیت قیمتی قرار گرفت. ایلان ماسک- سومین فرد ثروتمند جهان- در پاسخ به مت والاس- یوتیوبر مشهور حوزه رمزارزها- گفته است پس از تغییر در پروتکل های دوج کوین که به زودی صورت خواهد گرفت، این رمزارز توانایی شکست بیتکوین و اتریوم را خواهد داشت.
بیتکوین و اتریوم در حال حاضر از سیستم تراکنش چندلایه استفاده می کنند که سرعت تراکنش کم و هزینه انجام تراکنش بالایی دارند. با این حال توسعه دهندگان دوج کوین تلاش دارند با تغییر در پروتکل این رمزارز، انجام تراکنش با استفاده از آن را بسیار سریع تر و مقرون به صرفه تر از رقبا کنند.
ایلان ماسک با اشاره به اینکه دوج کوین در شیوه انجام تراکنش دارای تفاوت های زیادی با بیتکوین و اتریوم است، از پروتکل آن تمجید کرد.
پس از حمایت اخیر ایلان ماسک، ارزش دوج کوین کمی بالا آمد و در محدوده بالای ۲۰ سنت تثبیت شد. تا پیش از این اظهارات قیمت دوج به ۱۹ سنت کاهش پیدا کرده بود. این ارز کاملا از رکورد قیمتی ۷۴ سنتی خود که در ماه می به ثبت رساند فاصله دارد اما هنوز هم یکی از پربازده ترین دارایی های یک سال اخیر بوده است.
دوج کوین که در ابتدا با هدف سرگرمی بین دو برنامه نویس استرالیایی و آمریکایی در سال ۲۰۱۳ ساخته شد، اکنون با ارزش بازاری معادل ۲۸ میلیارد دلار به هفتمین ارز دیجیتالی دنیا از نظر ارزش بازار تبدیل شده است. ایلان ماسک سابقه ای طولانی از این رمزارز دارد و پیشتر نیز با تعابیری نظیر: رمزارز مردم و رمزارز مورد علاقه من، از آن یاد کرده بود.
نوسانات بسیار بالای دوج کوین باعث شده است تا بسیاری از کارشناسان مالی به معامله گران هشدار دهند که در خصوص این رمزارز با بیشترین حد احتیاط عمل کنند، برخی دیگر حتی افراد ثروتمند را متهم کرده اند که از این رمزارز و هیجانات کاذب برای نوسان گیری و کسب سودهای هنگفت استفاده می کنند.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰