کد خبر : 175445
تاریخ انتشار : شنبه 4 دی 1400 - 17:58

امکان پیش بینی سیل، ۳ تا ۴ روز قبل از رخداد در کشور فراهم شد

امکان پیش بینی سیل، ۳ تا ۴ روز قبل از رخداد در کشور فراهم شد

عکس خبر آرشیوی است. رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از بهره برداری آزمایشی سامانه پیش بینی و هشدار سیل در کل کشور خبر داد. به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، مهدی رهنما گفت: سازمان هواشناسی کشور بر مبنای وظایف ذاتی و به منظور ارتقاء کیفیت

امکان پیش بینی سیل، ۳ تا ۴ روز قبل از رخداد در کشور فراهم شد
عکس خبر آرشیوی است.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از بهره برداری آزمایشی سامانه پیش بینی و هشدار سیل در کل کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، مهدی رهنما گفت: سازمان هواشناسی کشور بر مبنای وظایف ذاتی و به منظور ارتقاء کیفیت پشتیبانی و بیش آگاهی سیل، طراحی و توسعه سامانه‌ نرم افزاری پیش بینی و هشدار سیل نسل چهارم را به پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور محول نمود. این سامانه قادر است حداقل سه تا چهار روز قبل از زمان رخداد سیل، امکان وقوع و مشخصه‌های سیل آتی را که شامل تمامی مشخصه‌های مورد نیاز مدیریت و هشدار سیل می‌باشد، پیش‌بینی، به‌روز رسانی و تدقیق نماید.

وی مهمترین مشخصات خروجی این سامانه که توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور طراحی و تولید شده است را پیش‌بینی هیدروگراف سیل برای نقاط کنترل مشخصی از حوضه که بر اساس آن مکان و زمان وقوع سیل، دبی حداکثر سیل، حجم سیلاب ۵ و ۱۰ روزه در حوضه را در اختیار قرار می‌دهد، عنوان کرد.

رهنما اضافه کرد: امکان پیش‌بینی برف و یخبندان نیز از دیگر قابلیت‌های این سامانه است، به‌نحوی که پیش‌بینی‌های این بخش از سامانه با هدف برنامه‌ریزی به منظور به‌کارگیری تجهیزات و آمادگی برای مقابله با برف و یخبندان در سطح بزرگراه‌ها، جاده‌ها و معابر کل کشور از اهمیت به‌سزایی برخوردار است و می توان در مرحله بعدی به توسعه و بست آن به کل کشور اهتمام ورزید.

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از سامانه‌های پیش‌بینی و هشدار سیل که حقیقتا یکی از مشغله های اساسی کل نظام حاکمیتی می باشد و با در نظر گرفتن همین امر با ابلاغ دستور شخص معاون اول محترم رئیس جمهور به کلیه سازمان ها پیرامون همکاری مطلوب با سازمان هواشناسی کشور در جهت ایجاد این سامانه، می‌توان با برنامه‌ریزی مناسب در بخش پیشگیری و مقابله، از بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی در شرایط بحران‌های ناشی از حوادث طبیعی تا حد زیادی جلوگیری کرد و میزان تاب‌ آوری در برابر مخاطرات جوی را در سطح کل کشور افزایش داد.

رهنما در پایان از زحمات همکاران پژوهشی مجموعه پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور در جهت طراحی و مدیریت راه اندازی این سامانه تقدیر و تشکر نمود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح