استقبال پایتخت نشینان از مراکز واکسیناسیون سیار شهرداری تهران
سخنگوی ستاد کرونای شهرداری تهران، جزئیات فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می گیرد» را تشریح کرد و گفت: با توجه به اینکه استقبال خوبی از خودروهای ون شد، بیش از ۲۴ هزار نفر واکسینه شدند و همچنان ون ها به فعالیت خود ادامه خواهند داد. علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری
سخنگوی ستاد کرونای شهرداری تهران، جزئیات فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می گیرد» را تشریح کرد و گفت: با توجه به اینکه استقبال خوبی از خودروهای ون شد، بیش از ۲۴ هزار نفر واکسینه شدند و همچنان ون ها به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران درباره کارهای انجام شده درخصوص واکسیناسیون شهروندان قبل از این طرح گفت: پیش از این شهرداری تهران وظایف خود را درباره واکسیناسیون انجام داده و مراکز و تجهیزاتی را برای این کار اختصاص داده بود که در مراکز واکسیناسیون شهرداری ۲ میلیون دُز واکسن تزریق انجام شد.
نصیری عنوان کرد: از ابتدای مهر ماه مقرر شد که شهرداری با همه توان و امکانات خود علاوه بر تجهیز مکان، نیروی انسانی را نیز برای واکسیناسیون به کار گیرد.
او افزود: جمعه ۱ مهر ماه ۲۶ مرکز واکسیناسیون تحت عنوان شهر واکسن شامل ۱۳ مرکز ثابت، ۳ مرکز خودرویی و ۱۰ مرکز سیار(خودرو ون) افتتاح شد.
سخنگوی ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران ادامه داد: مراکز ثابت و خودرویی به عموم شهروندان خدمت رسانی می کردند. اما خودروهای ون به واکسیناسیون گروههای آسیب پذیر مانند معتادان، کارتن خواب ها، کودکان کار و خانواه آن هاو حاشیهنشینها اختصاص دارد.
نصیری اضافه کرد: کارکنان شهرداری تهران به سامان سراها، گاراژ ها و میادین میوه و ترهبار مراجعه کرده و گروه های آسیب پذیر را واکسینه کردند.
او درباره آمار واکسیناسیون مراکز سیار بیان کرد: با توجه به اینکه استقبال خوبی از خودروهای ون شد، بیش از ۲۴ هزار نفر واکسینه شدند و همچنان ون ها به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درخصوص نحوه فعالیت سامانه ۱۳۷ گفت: از روز گذشته سامانه ۱۳۷ برای افراد کم برخوردار شروع به کار کرده و شهروندان می توانند با شماره گیری کد ۶ با مشاهده افراد آسیبپذیر، درخواست کرده تا واکسیناتورها برای انجام واکسیناسیون به محل مراجعه کنند.
نصیری درباره تعطیلی برخی از مراکز واکسیناسیون افزود: عدم استقبال از مراکز ثابت و خودوریی، باعث تعطیلی تعدای از این مراکز شد و این ظرفیت ها به سمت اتوبوسهای زندگی منتقل شد.
او ادامه داد: در مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون در ۲۲ اتوبوس، ۲۲ ایستگاه مترو و ۲۲۰ مسجد تزریق واکسن انجام خواهد شد.
بر اساس گزارش سایت شهر، سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درخصوص ادامه روند واکسیناسیون در درمانگاههای شرکت شهر سالم عنوان کرد: درمانگاههای شرکت شهر سالم شهرداری تهران همچنان در خدمت شهروندان خواهد بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰