از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی تا عرضه براساس نرخنامه

معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی خبر داد و گفت: متصدیان واحدهای عرضهکننده گوشت قرمز موظف به رعایت نرخنامه هستند. علی تهوری افزود: قیمت گوشت قرمز به استناد مصوبه کمیسیون تنظیم بازار در کمیته کارشناسی متشکل از سازمان صمت استان،

معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی خبر داد و گفت: متصدیان واحدهای عرضهکننده گوشت قرمز موظف به رعایت نرخنامه هستند.
علی تهوری افزود: قیمت گوشت قرمز به استناد مصوبه کمیسیون تنظیم بازار در کمیته کارشناسی متشکل از سازمان صمت استان، سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیه دامداران استان و اتحادیه مواد پروتئینی در شهریور ماه ۱۴۰۰ تعیین شده و رعایت نرخنامه الزامی است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، وی اظهار کرد: حداکثر قیمت مصرفکننده گوشت گوسفندی (بره و بزغاله نر) با کیفیت و دارای لیبل آبی هر کیلوگرم لاشه ۱۱۵ هزار تومان و ران، راسته گردن، سردست ۱۲۰ هزار تومان و هر کیلوگرم گوشت گوساله نر (ران و سردست) ۱۲۵ هزار تومان و گوساله ماده ۱۰۵ هزار تومان است.
معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: متصدیان واحدهای صنفی موظف به درج نرخنامه در معرض دید مصرفکنندگان و رعایت حداکثر قیمت هستند و نظارت در این خصوص برای رعایت حقوق مصرفکنندگان تشدید شده و از مردم میخواهیم هرگونه تخلف در این زمینه را به سامانه ارتباطی ۱۲۴ اعلام کنند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰