کد خبر : 7494
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 شهریور 1400 - 0:50

ادامه محرومیت استقلال، پرسپولیس و تراکتور از جذب خارجی‌ها!

ادامه محرومیت استقلال، پرسپولیس و تراکتور از جذب خارجی‌ها!

با وجود آزاد شدن جذب بازیکن و مربی خارجی از شروع فصل جدید، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال می‌گوید سه تیم پرطرفدار ایران به علت داشتن رای‌های قطعی در نهادهای بین‌المللی همچنان از جذب بازیکن و مربی خارجی محروم هستند.  حسن کامرانی‌فر، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال درباره میزبانی تیم ملی در برابر سوریه و قطعی شدن

ادامه محرومیت استقلال، پرسپولیس و تراکتور از جذب خارجی‌ها!

با وجود آزاد شدن جذب بازیکن و مربی خارجی از شروع فصل جدید، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال می‌گوید سه تیم پرطرفدار ایران به علت داشتن رای‌های قطعی در نهادهای بین‌المللی همچنان از جذب بازیکن و مربی خارجی محروم هستند.

 حسن کامرانی‌فر، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال درباره میزبانی تیم ملی در برابر سوریه و قطعی شدن این موضوع برای بازی‌های آینده گفت: میزبانی بازی‌های آینده تیم ملی تضمین نشده است اما تمام تلاش ما این است که از تمام بازی‌ها میزبانی کنیم. ما در پنج بازی که شامل ۱۵ امتیاز می‌شود، حق میزبانی داریم و با توجه به نزدیکی سطح تیم‌ها، در مراحل پایانی حتی تفاضل گل هم تاثیرگذار است. قطعا میزبانی تاثیر زیادی در صعود تیم‌ها خواهد داشت.سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در گفت و گو با برنامه “ورزشگاه” درباره بررسی اجرای سیستم var در ایران گفت: بعد از بررسی شرکت‌های مورد تایید فیفا، فدراسیون فوتبال وارد بحث خرید نمی‌شود. این باشگاه‌ها و استادیوم‌ها هستند که باید خودشان را تجهیز کنند. فدراسیون هم در این مرحله باید کارهای زیادی انجام دهد. داوران باید یک دوره خیلی طولانی را سپری کنند. از طرفی ما باید خودمان یک سری تجهیزات داشته باشیم که داوران با آن کار کنند. یک واقعیت وجود دارد که این سیستم ساده نیست. اگر زمان تکرار تصاویر بیش از حد شود، از کیفیت فوتبال کاسته می‌شود. باید زیر یک دقیقه و ۳۰ ثانیه بررسی تصاویر انجام شود. خیلی جالب است که شرکت‌های ژاپنی و کره‌ای با این همه فناوری جزو شرکت‌های مورد تایید فیفا نیستند.
حسن کامرانی‌فر درباره آزاد شدن جذب بازیکنان و مربیان خارجی طبق یک پروتکل خاص گفت: با تصمیمی که درباره نحوه ورود خارجی‌ها گرفته شده است، استقلال، پرسپولیس و تراکتور فعلا از جذب خارجی‌ها محروم هستند. تصمیم ما این بود که بازیکنان باکیفیت وارد فوتبال شوند. باشگاه‌ها باید در اجرای قراردادها هم خیلی دقیق باشند. ما نمی‌گوییم این قانون کامل است بلکه هر چه جلوتر برویم نواقص آن رفع خواهد شد.
وی تاکید کرد: تیم‌های آسیایی ما مبالغی را از AFC طلب دارند ولی ما در اجرای قرارداد خارجی‌ها این مطالبات به عنوان ضمانت نامه تلقی نمی‌شود.
کامرانی‌فر همچنین درباره سرمربیگری مهدوی‌کیا در تیم ملی امید اظهار کرد: ایشان و دستیارانش هفته آینده وارد ایران می‌شوند و خبرهای خوبی را می‌شنویم.
وی درباره اینکه گفته می‌شود پذیرش سرمربیگری تیم ملی امید از سوی مهدوی‌کیا یک معامله برای حل و فصل پرونده اتهام استفاده از بازیکن صغر سن توسط آکادمی کیا بوده است گفت: به هیچ عنوان اینطور نیست. دوبار از بازیکن مدنظر استعلام گرفته شد و رای کمیته استیناف براساس آزمایشات بود. ما کاملا رو راست هستیم و هر کسی تخلف کند ما اعلام می‌کنیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

قطعات کامپیوتر و سرور

واچ تایم یوتیوب

اینرژی

سلفون opp

کرم پودر

امداد خودرو

اعلام حریق سنس

نمایندگی ایسوس

واچ تایم یوتیوب

زانوبند زاپیامکس

فلت تی ئی
رشته آش
کاکتوسو
شکرو
رب فود
بیبی لازم
آی شیکر
کرم ارده
آجیل کار
تایپیستو
رب گوجه
آنلاین ناتس
لوتوس کود
آی روغن
گزدار

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح