ادامه روند افزایش قیمت طلا در هفته جاری
نظرسنجی هفتگی کیتکونیوز نشان داد با وجود این که بازار با مقاومت شدیدی در میانگین قیمت ۵۰ روزه روبرو شده اما اکثر تحلیلگران وال استریت و سرمایه گذاران خُرد انتظار دارند روند افزایشی طلا در هفته جاری ادامه پیدا کند. به گزارش ایسنا، نظرسنجی هفتگی کیتکونیوز نشان داد با صعود اونس طلا به بالاترین رکورد
نظرسنجی هفتگی کیتکونیوز نشان داد با وجود این که بازار با مقاومت شدیدی در میانگین قیمت ۵۰ روزه روبرو شده اما اکثر تحلیلگران وال استریت و سرمایه گذاران خُرد انتظار دارند روند افزایشی طلا در هفته جاری ادامه پیدا کند.
به گزارش ایسنا، نظرسنجی هفتگی کیتکونیوز نشان داد با صعود اونس طلا به بالاترین رکورد یک ماه اخیر در اواسط هفته گذشته، خوش بینی بالایی در میان تحلیلگران وال استریت و سرمایه گذاران خُرد وجود دارد.
بسیاری از تحلیلگران همچنان پیش بینی می کنند رشد فشارهای تورمی به سطوح کم سابقه، از قیمت طلا پشتیبانی خواهد کرد. با وجود تهدید تورم بالاتر، بانک مرکزی آمریکا همچنان تاکید دارد تورم بالاتر موقتی است و سیاست پولی انبساطی این بانک مرکزی برای آینده قابل پیش بینی ادامه خواهد یافت.
آدریان دی، رییس شرکت مدیریت دارایی آدریان دی به کیتکونیوز گفت: نسبت به دورنمای قیمت طلا خوش بین مانده است زیرا این فلز ارزشمند در شرایطی که بانکهای مرکزی جهان اعتبارشان را در بازارهای مالی از دست می دهند، یک دارایی ارزشمند می ماند. سرمایه گذاران بیشتر و بیشتری به بانک مرکزی آمریکا و سایر بانکهای مرکزی اعتمادی ندارند و دریافته اند که تورم از آنچه که بانک مرکزی آمریکا در ابتدا مدعی شده بود، قویتر و پایدارتر است.
خوش بینی به دورنمای طلا پس از اظهارات جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا در برابر کنگره ایجاد شده است. وی گفت: اگرچه تورم ممکن است در چند ماه آینده بالاتر رود اما مقامات بانک مرکزی همچنان تورم را موقتی می دانند. وی خاطرنشان کرد هنوز با شرایط اقتصادی که باعث تغییر سیاست پولی شود، فاصله داریم.
در نظرسنجی هفته جاری کیتکونیوز از تحلیلگران وال استریت، ۱۶ نفر شرکت کردند که از میان آنها ۹ نفر معادل ۵۶ درصد به افزایش قیمت طلا رای دادند. سه نفر معادل ۱۹ درصد کاهش قیمت طلا را پیش بینی کردند و چهار نفر معادل ۲۵ درصد نظری نداشتند.
در این بین، ۸۳۶ نفر در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز از سرمایه گذاران خُرد شرکت کردند که از میان آنها ۵۵۶ نفر معادل ۶۷ درصد به افزایش قیمت طلا و ۱۴۴ نفر معادل ۱۷ درصد به کاهش قیمت طلا رای دادند در حالی که ۱۳۶ نفر معادل ۱۶ درصد نظری نداشتند.
در نظرسنجی قبلی، اکثر تحلیلگران و سرمایه گذاران قیمت بالاتر طلا را پیش بینی کرده بودند. بهای هر اونس طلا در معاملات روز جمعه بازار آمریکا با ۱۴ دلار معادل ۰.۸ درصد کاهش، در ۱۸۱۵ دلار بسته شد اما برای کل هفته حدود ۰.۲ درصد افزایش نشان داد که چهارمین رشد هفتگی متوالی این فلز ارزشمند بود.
مارک چندلر، مدیرکل شرکت بانوک برن گلوبال فارکس اظهار کرد: اگرچه تصور می کند که قیمت طلا به اوج خود رسیده اما انتظار دارد این فلز ارزشمند در آینده نزدیک نیروی کافی برای تست مجدد مقاومت در سطح ۱۸۵۰ دلار پیدا کند.
آدام بوتون، استراتژیست ارزی ارشد در فارکس لایو گفت: با وجود صحبتهای متنوع بانک مرکزی آمریکا، ریسکهای اقتصادی ظهورکننده همچنان از قیمت بالاتر طلا پشتیبانی می کنند. تصویر بنیادین طلا به دلیل سیگنالهای مختلف بانک مرکزی آمریکا، تورم و شیوع کرونای دلتا بهم ریخته اما تصویر فنی به نرخهای پایینتر برای مدت طولانی اشاره دارد. این موضوع در بازار طلا مثبت بوده و توقف بعدی طلا در سطح ۱۹۰۰ دلار یا نزدیک آن خواهد بود.
کوین گریدی، رییس شرکت فونیکس به کیتکونیوز گفت: طلا پس از این که هفته گذشته به بالاترین حد یک ماه اخیر صعود کرد اما نتوانست مقاومت در میانگین قیمت ۵۰ روزه که در ۱۸۳۷ دلار قرار دارد را بشکند، با فشار فروش فنی روبرو شد. وی درباره روند قیمت طلا نظر خنثی داشته و انتظار دارد این فلز ارزشمند حمایت در میانگین قیمت ۲۰۰ روزه که در پایین ۱۸۰۰ دلار قرار دارد را حفظ کند.
به گفته گریدی، سرمایه گذاران زیادی تلاش می کنند ارزش مناسب طلا را ارزیابی کنند و به نظر می رسد که بازار در حال حاضر می گوید ارزش اونس طلا حدود ۱۸۰۰ دلار است. با این حال وی خاطرنشان کرد فروشنده طلا نخواهد بود زیرا عوامل بنیادین قوی همچنان از این فلز ارزشمند پشتیبانی می کنند.
دارین نیوسام، رییس شرکت دارین نیوسام آنالیتیکس از جنبه بدبینانه اظهار کرد: بهبود مقاومت طلا ممکن است در معاملات پیش رو اندکی فشار فروش فنی ایجاد کند. سطح مهمی که باید زیر نظر داشت، حدود ۱۷۵۲ دلار است. اگر این سطح شکسته شود، در این صورت طلا ممکن است رکورد پایین ۱۷۰۰ دلار در مارس را مجددا امتحان کند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰