کد خبر : 166541
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آذر 1400 - 9:59

احتمال ابتلای بیش از صد هزار کودک یمنی به وبا در سال ۲۰۱۹

احتمال ابتلای بیش از صد هزار کودک یمنی به وبا در سال ۲۰۱۹

سازمان «کودکان را نجات بدهید» اعلام کرد، از آغاز سال جاری میلادی تا ۱۹ آوریل بیش از ۱۰۰ هزار کودک زیر ۱۵ سال در یمن مشکوک به ابتلای به وبا هستند و این تعداد نسبت به سال میلادی گذشته بیش از دو برابر شده است. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این سازمان

احتمال ابتلای بیش از صد هزار کودک یمنی به وبا در سال ۲۰۱۹

سازمان «کودکان را نجات بدهید» اعلام کرد، از آغاز سال جاری میلادی تا ۱۹ آوریل بیش از ۱۰۰ هزار کودک زیر ۱۵ سال در یمن مشکوک به ابتلای به وبا هستند و این تعداد نسبت به سال میلادی گذشته بیش از دو برابر شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این سازمان در بیانیه‌ای تاکید کرد، کودکان حدود نیمی از موارد مبتلا به وبا را در یمن تشکیل می‌دهند که فقط در ماه میلادی گذشته نیمی از این موارد ثبت شده است.

مدیر سازمان «کودکان را نجات بدهید» گفت: وبا بار دیگر در سراسر این کشور شیوع پیدا کرده و کودکان و خانواده‌هایی را که در معرض درگیری‌ها قرار دارند، تهدید می‌کند. در کمتر از چهار ماه اول سال ۲۰۱۹، ۱۰۰ هزار کودک در یمن به وبا دچار شده‌اند.

وی افزود: دستاوردهایی که در مبارزه با این بیماری در سال ۲۰۱۸ به دست آمد به خاطر اقدامات خشونت‌آمیز بی‌پایان از دست رفتند و بسیاری از یمنی‌ها مجبور شدند خانه‌های خود را ترک کنند. گرسنگی و سوء تغذیه بیداد می‌کند و خدمات بهداشتی و حیاتی  در این کشور تضعیف شده است.

این مسؤول ادامه داد: در صورتی که همه طرف‌ها برای دستیابی به راه حل مسالمت‌آمیز و پایان دادن به جنگ گرد هم آیند کودکان تا ابد از بیماری وبا در امان خواهند ماند.

وی از همه طرف‌ها خواست توافق‌نامه استکهلم را با حسن نیت اجرایی کرده و برای موافقت با آتش‌بس در سراسر یمن و دستیابی به راه حل سیاسی برای پایان دادن به این درگیری بر سر میز مذاکرات بنشینند.

سازمان مذکور هشدار داد، باران‌های شدید اخیر، سیل، کمبود سوخت و درگیری مستمر به آشوب چهار ساله جنگ دامن زده تا بستر مناسبی برای شیوع وبا فراهم شود و این شرایط در ماه‌های آتی نیز ادامه خواهد یافت.

سازمان «کودکان را نجات دهید» نسبت به افزایش تعداد کودکان مبتلا به وبا در مناطق درگیری ابراز نگرانی کرد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رمان

خرید چرخ دستی حمل بار از تولید کننده

آموزش چسباندن زيرنويس

همه چیز درباره رپرتاژ

تور کربلا

تبلیغات در ایتا

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح